belch Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 (edited) tudej iting pilav od pecuraka, urnebes salata, zelena salatamada iskreno, ne vidim poentu ovog topika, imamo vegetarijanski, mislim da nema potrebe osipati se na dva topika Edited April 9, 2012 by funk soul sister
Lancia Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 al' se ovde laze, trista vam holesterola. sad jos da vidimo koju biljku je pregazila tenCmrlja.
ToniAdams Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Džema, putera (al nekog od badema) i leba. Čaj.No animals were harmed during the making of this meal. to je moj deda doruckovo svako jutro. samo sa obicnim puterom.
cmrlj Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 al' se ovde laze, trista vam holesterola. sad jos da vidimo koju biljku je pregazila tenCmrlja.pre torte pregazila pasulj.
henrik larsson Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 mada iskreno, ne vidim poentu ovog topika, imamo vegetarijanski, mislim da nema potrebe osipati se na dva topikaTamo Moča briljira svojim vrcavim humorom.Nau spreming: ljakse proja od vintidž belog neprosejanog kbrašna, direkt ispod znojavih muda majstorkinje na kamenu.
Isis Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 (edited) sta fali zasebnom topiku? ne kao izraz separacije, vise preglednosti radi.that said, sa izuzetkom pokojeg dorucka , ne verujem da cu ovde mnogo sta imati da doprinesem :Di willow, ona cvekla ti izgleda kao neki ostaci iz csi majami :) Edited April 9, 2012 by Isis
Willow Posted April 9, 2012 Author Posted April 9, 2012 (edited) zasto ovo radis? Jedva uspevam! 9 dan bez mesa i ti mi kacis ovaj uzas! Zasto niko ne zeli da ja uspem??Oh, sudbo kleta....Jbg, sori. Trebalo je da metnem fotku u spoiler. :( Btw, 9 dana je lep uspeh. Uskoro bi trebalo da primetiš poboljšanu peristaltiku creva, olakšanu apsorpciju elektrolita (kad bi se zezali, naravno) i druge korisne procese. Naravno, ako si dovoljno cepao integralne namirnice... Edited April 9, 2012 by Willow
dig_chohano Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Ok, ovo prvo može da primeti, al kako će osetiti olakšanu apsorpciju elektrolita, živ nisam?
Willow Posted April 9, 2012 Author Posted April 9, 2012 Ma, to je trebalo da bude šala :). Jbg, valjda sam loš u šaljenju. Naravno da ne može da primeti olakšanu apsorpciju elektrolita. ;)
ToniAdams Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 (edited) Ok, ovo prvo može da primeti, al kako će osetiti olakšanu apsorpciju elektrolita, živ nisam?jel mi nisi ti bas pricao o onom sto mu elektroni skacu po zubima? Edited April 9, 2012 by ToniAdams
henrik larsson Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 To sam bio ja, kad sam pojeo dva dragona i pečurke.
dig_chohano Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 jel mi nisi ti bas pricao o onom sto mu elektroni skacu po zubima?Jesam. Al taj je lud ko fosna.
ToniAdams Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 (edited) to su rekli i za teslu kad je reko da se zemlja okrece oko sunca Edited April 9, 2012 by ToniAdams
Recommended Posts