Jump to content
IGNORED

BRONSON

mustang

20 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Pogledao sam konačno Bronsona i nije mi se svideo. Film nije loš, samo ja nisam mogao da se pokopčam sa njim. Najviše mi smeta glavni junak, pošto uopšte ne kapiram na koju foru treba da se identifikujemo sa njim ili saosećamo. Tip je maloumni siledžija koji serijski prebija ljude i pandure iz čista mira i tako sve vreme. Štaviše, kada se na kraju pojavilo obaveštenje da je proveo 33 godine u samici i da vlasti nemaju nameru da ga puste, pomislio sam "odlično".A posle sam malo istraživao i o liku po kome je napravljen film i tek mi onda nije bila jasna motivacija režisera da se bavi njime. No, to je njegova stvar. On je napravio stilski ujednačen film koji održava ritam sve vreme i lepo se održava u svojim granicama. Meni je na momente bio dosadan, ali to je do mene.

Posted

nema veze sto ti je bio dosadan, vazno (mi) je da si ga pogledao :)) ah....pa ne mozemo svi da se slazemo u ukusima. hvala sto si ga gledao.

Posted
hvala sto si ga gledao.
koliko ti dobijes od svakog gledanja?¿ meni fali jos pola :)
Posted

srce mi punije :) ja kad nesto bas bas :wub: .... volim da podelim sa dobrim ljudima :)

Posted

a jel volis ti sebe?¿ja sam dobar :)

Posted
a jel volis ti sebe?¿ja sam dobar :)
moj najsladji :wub: muz :wub: na svetu bi rekao 'veceg egomanijaka nisam video' ;) obozavam :wub: sebe, pogotovu danas, iako moram jebene takse da uradim. sorry bejbe, znam da sam savrsena (nesavrsena), ljudi bi bili mnogo srecniji da imaju pored njih nekog poput mene, ali obecah se samo Jednom. He is the One. btw, ladno sam mislila da si riba :lol: ...metro ti je ime.
Posted
hvala sto si ga gledao.
Nema na čemu, al' ne lupetaj, dizvineš. Ako sam išta od filmofilije pokupio u životu to je da treba uzeti u obzir preporuke filmskih radnika. Uopšte mi nije žao što sam gledao Bronsona, niti govorim da je to loš film, štaviše obogaćuje znanje, al' eto...nije moj kolosek.
moj najsladji :wub: muz :wub: na svetu
http://www.youtube.com/watch?v=h_9ATQFgu9o
  • 3 weeks later...
Posted

ako neko nije gledao, za pola sata ide na tv 1000

Posted

Bio je i noćas, gledao ja.

Posted
Bio je i noćas, gledao ja.
i, sto ti se ne svidja?¿
Posted

Nemam pojma još šta bih napisao, sačekaću da mi se slegne. Jedino sam siguran da su mnogi ovde na forumu žešće isprojektovali Bronsona na Drajv.

Posted
Nemam pojma još šta bih napisao, sačekaću da mi se slegne. Jedino sam siguran da su mnogi ovde na forumu žešće isprojektovali Bronsona na Drajv.
ja gledao do pola, morao na sljaku i sad nikako da ga uhvatim ponovo na tv-u. nista me nije asociralo na drajv, vidim ti mudro cutis, zato i pitam.
Posted (edited)

Ne asocira ni mene bog zna šta na Drajv, nego na to što se pisalo po forumu o Drajvu.To o erosu i tanatosu, da budem precizniji, kao i razna postmodernistička tumačenja gde se pledira na kolažnost drajva - sve se to sa mnogo više razloga može reći za Bronsona.

Edited by kobni zelaya
  • 3 months later...