Jump to content
IGNORED

BRONSON


mustang

  

20 members have voted

  1. 1. omiljeni film od nicolasa

    • pusher
      5
    • pusher 2
      0
    • pusher 3
      3
    • fear x
      0
    • bronson
      6
    • valhalla rising
      3
    • drive
      3


Recommended Posts

ne znam koliko vas je gledalo bronsona. film je zasnovan na istinitim dogadjajima o najskupljem zatvoreniku u istoriji engleske.ako mi je drive omiljeni film u 2011, bronson mi je jedan od najdrazih filmova u zivotu. to je film koji ce vas u prvih 10 minuta ili uvuci u pricu ili odbiti. kada vas uvuce, postajete sve intimnijji sa glavnim junakom, carli bronsom. shvatate da ga samo vi razumete. jedno veliko naivno dete u telu jakog muskarca. film ima fantasticnu muzicku podlogu, vrhunac moje srece je naravno lakme delibes flower duet. evo iseckahttp://www.youtube.com/watch?v=18Wv6nm1Qvw

Link to comment

Mislio sam da sam ja jedini kome se ovaj film dopada :) Vise mi je zao coveka koji je u mladosti napravio tesku glupost a onda doziveo starost uguravajuci sebe u sve veca govna dok je ,na sebi svojstven nacin, pokusavao da se iscupa iz istih..da ga teve iljadu ne vrti cesto,verovatno ga nikada ne bih ni odgledao.

Link to comment

Dobar film, i odlična rola glavnog glumca. Sviđa mi se što je film snimljen/izrežiran na momente kao bajkovito (ne znam kako bih objasnio), dakle nije klasična zatvorska priča, valjda je čar u tome što je na neki romantičan način ispričana priča o jednom takvom čoveku.Bem li ga, mrtav sam umoran, ne mogu bolje da objasnim. :)

Link to comment

Nikako da odgledam Bronsona, all kad je već poll - Milo iz Pushera mi je jedan od jačih filmskih likova uopšte. Nije što je naš a dobar je i Ratko. Iznenađujuće toplo i sa ljubavlju predstavljeni karakteri. Drive vizuelno prelep film, al sam vozač šta ja znam ko lik iz bajke, Bambi osvetnik tako nekako. Nisam nešto saosetio.

Link to comment
Nikako da odgledam Bronsona, all kad je već poll - Milo iz Pushera mi je jedan od jačih filmskih likova uopšte. Nije što je naš a dobar je i Ratko. Iznenađujuće toplo i sa ljubavlju predstavljeni karakteri.
Baš sam isto hteo da kažem - posle još kad sam provalio da je Zlatko Burić bio jedan od glavnih ljudi u Kugla glumištu tokom osamdesetih i njegov sadašnji bend, jako. Izuzetna figura, dok s druge strane imamo Labovića koji je takav kakav jeste genijalan. Uopšte, sva tri Pushera su mi super, ne znam koji mi je bolji.Inače, nisam ni znao da postoji još jedan film urađen po scenariju prvog Pushera. Jel gledao neko?
Link to comment

meni su puseri primer kako u aktuelnom momentu noar treba da izgleda. malo mi u pocetku isla na kurac fontrirovstina koja tu i tamo proverava, al prevaziso sam. super su mi sva 3.

Link to comment
meni su puseri primer kako u aktuelnom momentu noar treba da izgleda. malo mi u pocetku isla na kurac fontrirovstina koja tu i tamo proverava, al prevaziso sam. super su mi sva 3.
Da, u njima ima mnogo više ovog usuda o kome Kim govori. A fontrirovština se pojavljuje kako na planu kretanja kamere, tako i na planu sadržaja - sva tri Pushera, i uopšte svih pet Refnovih filmova koje sam gledao imaju taj motiv žrtve, takođe sveprisutan kod Trira.@Kim :D
Link to comment
ne znam koliko vas je gledalo bronsona. film je zasnovan na istinitim dogadjajima o najskupljem zatvoreniku u istoriji engleske.ako mi je drive omiljeni film u 2011, bronson mi je jedan od najdrazih filmova u zivotu. to je film koji ce vas u prvih 10 minuta ili uvuci u pricu ili odbiti. kada vas uvuce, postajete sve intimnijji sa glavnim junakom, carli bronsom. shvatate da ga samo vi razumete. jedno veliko naivno dete u telu jakog muskarca. film ima fantasticnu muzicku podlogu, vrhunac moje srece je naravno lakme delibes flower duet.
Bronson pa skoro remek delo al malo dosadan. Razvlaci i ponavlja. Ja zato lepo odgledao sve izgovoreno od Ryana i taman. Edited by fonTelefon
Link to comment

Fest 1997. Pusher u centralnom programu, Refn pred početak projekcije izlazi na binu i ponosno podiže tri prsta u vis, solidno popunjena velika dvorana SC pada u kolektivni delirijum.Čovek je car. Moram nekako da nađem vremena da pogledam i Bronsona.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...