Jump to content

Kirk or Picard?

There are four lights! 55 members have voted

1. 1. Moj favorit je

• Captain James T. Kirk
    • Captain Jean-Luc Picard
    • Jedan od wannabe-a (Cmdr. Cisco, Kathryn kravljeg pogleda Janeway, dalmatinske gore list quantum-leap John Archer)
    • štreberu
  2. 2. Omiljeni Star Trek serijal:

• Star Trek (The Original Series)
    • Star Trek: The Next Generation
    • Star Trek: Deep Space Nine
    • Star Trek: Voyager
    • (Star Trek:) Enterprise
    • Star Trek (The Animated Series)
      0
    • štreberčino
    • ja gledam seks i grad i očajne domaćice, star trek je sranje
  3. 3. Omiljeni Star Trek film:

• Star Trek: The Motion Picture
    • Star Trek II: The Wrath of Khan
    • Star Trek III: The Search for Spock
    • Star Trek IV: The Voyage Home
    • Star Trek V: The Final Frontier
    • Start Trek VI: The Undiscovered Country
    • Star Trek Generations
    • Star Trek: First Contact
    • Star Trek: Insurrection
      0
    • Star Trek Nemesis
    • Star Wars je bolji od svih njih
    • štreboslave

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Najgori zenski karakteri:Troi (i majka i cerka)EzriTashaKeikoHoshiKasidy Yates :puke:
Rasisto! :D
Keiko :wub: A što se druge dve tiče... voliš naborane noseve? :D
Aha, zbog noseva mi se svidjaju, zbog cega bi drugo. :D

Pikard, Voyager(čudno ali istinito, ne znam zašto, taj mi nekako najviše legao, mada su mi likovi, pojedinačno, mnogo bolji u TNG, ali mi je nekako priča bila sasvim dobra... Možda sam malo i zaboravio TNG, a Voyager sam relativno nedavno gledao) i First Contact...

• 9 months later...

Koji **** je napravio onaj poll sa 'wannabe ostacima', a posebno mogao onako da izvređa najjačeg kapetana u istoriji franšize IKADA?I yeebala vas tema! Kakav šmirantski spejs kauboj i ćelavi Šekspirijanac s fuckin' Dejtom, onim usranim No1 i sveukupnom glumom serijala na nivou 1 'Dallas'-a?Zabole me baš rejting ovog SF bisera među sveopštom populacijom startrekera. :fur:JEDNA JE...janeway.jpg:Hail: :Hail:I SAMO JEDAN JE...voyager-3.jpg:Hail: :Hail: :Hail:A DA I NE GOVORIM O...seven-of-nine.jpgstar-trek-voyager-seven-.jpg:wub:

jery-ryan.jpg...s obzirom da ona govori sama za sebe.

UA TOPIC! :rant:

Zaleteo si se. Ima negde topik koja je najbolja riba i Seven of Nine je odnela ubedljivu pobedu.

Zaleteo si se. Ima negde topik koja je najbolja riba i Seven of Nine je odnela ubedljivu pobedu.
Važi.

Pa ja tek sada otkrih ovaj topic :DGlasovao za fist contact mada generalno su mi star trek filmovi slabo ostali u secanju. Vise sam pamtio epizode. I naravno TNG. Moram reci da je i OS odlican ali valjda prva ljubav zaborava nema... Voyager ima zanimljive epizode ali ekipa je :puke: sa sve kraljicom babom i indijancem prvim oficirom. I ostali karakteri uzasno slabi. Slicno i za Enterprise. Oruzar koji deluje da samo sto ne zaplace i inzenjer metroseksualac (ej, pa jel neko video inzenjere u RL?!).I T'Pol je ribetina al Dzazija je mnogo vise od toga.Steta sto nema bazen za uvodne spice. Meni je DS9 uvek izazivao trnce u telu. Inace isto sasvim dobar serijal dok nije pocelo religijsko trabunjanje da preuzima primat, cak nisam ispratio kraj potpuno zbog toga.http://www.youtube.com/watch?v=DsOE73pxpysedit: on kirk vs picard plz... Kirk je tipican mamojeb iz holivuda 60tih, dodje, osvoji, pojebe ribe i zapali tompus. Jbg, picard je pravi treki a uz to ma koliko kirk isao okolo ko veliki zavodnik kad celavi pikard uskoci u onu njegovu suljicu sto otkriva maljava prsa pa malo muti svojim dubokim glasom a malo sviranjem... kirk moze samo da ga duva.

Edited by Shan Jan

@bluberiJes' vala. Vojadzer moz' biti i najbolja ST serija ikada (makar sto je modernija od TNG, iako sam glasovao TNG srcem), ali je njen kapetan moron^n.A za 7od9, samo jedno: :drool: :jerry: