Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Криза на вратима Јапана

Featured Replies

Pusti, Yoyogi, zavidni ljudi.
da si neki ko sto nisi a pravis se da jesi, vozo bi Toyotu a ne Forda <_<

Edited by Lancia

• Replies 87
  • Views 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da si neki ko sto nisi a pravis se da jesi, vozo bi Toyotu a ne Forda <_<
Pa da, on kao Lenjin. Jedni misle da vozi Toyotu, drugi misle da vozi Forda, a on u stvari vozi Opela.
Pa da, on kao Lenjin. Jedni misle da vozi Toyotu, drugi misle da vozi Forda, a on u stvari vozi Opela.
ne pratis, avanzovao je u Forda i sad razmislja da uzme kineskog Volvoa. bruka, pored zive Toyote.
ne pratis, avanzovao je u Forda i sad razmislja da uzme kineskog Volvoa. bruka, pored zive Toyote.
Vala bruka!! Kupuje kineska kola?!?! Bljak.

Neću, đubrad kineska metnula radare i svašta nešto da zašarene samo da bi prikrili krađu menjača iz Priusa. Šoderaši <_<Zaboravih dokaz:2012-Volvo-V40-interior_51.jpg

Edited by dig_chohano

Guglatoru jedan...

Jooj, samo da mi dodjes kod Vase na sajt, tamo sam papirni Mod, da te banujem jedno 6 meseci. Ne bih te banovao odjednom, nego na svaki drugi dan, seckavo.
:lol:
  • 4 weeks later...

Dovukao si to sa gugla i sada mislis da je to istina.

Gnusna je laž i demantovao sam autora članka oštrim ali jasnim i argumentovanim komentarom. Nadam se da ga uređivački kolegijum B92 neće cenzurisati.

Meni u gostima bio japanac (pravi) i ubi se čovek od kukanja kako im ide loše i kako će gomila tradicionalno japanskih firmi (pa i pomenuta tojota) da begaju iz japana, trbuhom za kruhom, a meni sve neprijatno i ubeđujem ga da im je još uvek malo bolja privreda od naše.

02-pavers.jpg1300572123bIk2WA.jpg -_-
02-pavers.jpg1300572123bIk2WA.jpg -_-
sigurno imaju i tetovaze

Neko bi pomislio, Japanci za godinu dana izgubili kompas i naglo propali.Kako neko ko izdvaja za istrazivanje i razvoj 3 puta vise nego Apple moze tako naglo da propadne.Javnost jos misli da su Kinezi i Koreanci dostigli kvalitet i da je to razlog.Razlog je mnogo ocigledniji i jednostavniji , neverovatno da se niko nije prvo njega setio: jak Yen.Posle zemljotresa, svetski investitori su, u ocekivanju privrednih aktinosti oko obnove Japana, nagrnuli na Yen i podigli mu cenu.Za 1 dolar je trebalo 120 Yena. Danas treba 80. To unistava sav izvoz iz Japana, ne samo TV aparate.Svaki japanski proizvod je 40% skuplji nego pre zemljotresa.Sada, u radnji stoje 2 TV aparata, Samsung i Sharp, Sharp 50% skuplji, ko ce da ga kupi? Iako je Sharp bolji, nije bolji 50%.Stvarno, 100,000 dinara Samsung i 150,000 dinara Sharp, istih dimenzija, slicnih funcionalnosti...ko dobije kupca?Nista to nema sa kvalitetom i nesnalazenjem japanskih proizvodjaca.Da "pobegnu" iz Japana, gde? To rade decenijama, otvaranjem fabrika u Tajlandu. Thai valuta je uvek bila jaka sada pogotovo, to ovaj put ne spasava.Za automobile za izvoz u Koreju, Japan ih pravi u Americi, sa svim troskovima prevoza (3 nedelje) to je opet jeftinije nego praviti ih u Japanu i slati jedan dan brodom u Koreju.