April 12, 20223 yr A ovamo bi da isteruje takmicare koji na glas mastaju o hrani, ako sam dobro cuo da je rekao nesto u tom kontekstu... Edited April 12, 20223 yr by Milošica
April 12, 20223 yr kod Milice sam. fotofiniš red bi bio da plavi pobede, mada ovo sa Rokom i Viktorom mi potpuni wtf. Edited April 12, 20223 yr by Valkyrie
April 12, 20223 yr Neverovatno koliko Tena sve radi elegantno, sa lakoćom i kontrolisano. Odlična je.
April 12, 20223 yr Pa, dobro. Glupo bi bilo da se Toma ubije Sad su sve naplatili, ovo je extra nagrada
April 12, 20223 yr A neka, zaslužila je i Nika da se najede Plavima ironično dosta više odgovara ovakva situacija gde je veći fokus na devojkama, njihove su generalno dosta jače od crvenih, pogotovo sad kad je Jovana u autu. Čudo je i da su juče izgubili.
April 12, 20223 yr Ma i meni ih žao, baš je jadno gledati kako ih je malo i kako su izgladneli a ovi naši svaki dan moraju da im prave zazubice pričom i opisima šta su sve jeli.
April 12, 20223 yr 10 minutes ago, gone fishing said: zašto plavi nastupaju u patikama a naši bosi, jel to neka diskriminacija Sigurno