msv Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 12 minutes ago, Milošica said: Stevan ce juriti Bokija po gradu kada se sve zavrsi Biće "Nemoj mene, to su mi došaptavali iz režije" 1
duda Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 A šta je Jovani ? Ona ceo dan kao da joj je neko umro ?
Valk Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 8 minutes ago, dùda said: A šta je Jovani ? Ona ceo dan kao da joj je neko umro ? Jovana je zeznula leđa valjda. ja kod Stefana tek, reklame traju godinu dana a ja zaboravila da mogu da ih premotam
radisa Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Ovo je dobijeno na to što su plavi demonstrirali luzerski mentalitet... Na 7-6, već su razgovarali ko će u štafetu... Kad je bila štafeta, onda su se nadali da neće biti štafeta... To se ne sme govoriti, uđe nesigurnost u ljude koji nastupaju... Prosto, ulazi sumnja u glavu i ćao... 1
duda Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 5 minutes ago, Valkyrie said: Jovana je zeznula leđa valjda. ja kod Stefana tek, reklame traju godinu dana a ja zaboravila da mogu da ih premotam Ja nikako ne umem da premotam ciljano i koliko bih htela, već sve u nekim koracima koji mi deluju kao zadati . Grešim u nečemu ? Zna neko ?
msv Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Na EON-u postoje 3 brzine premotavanja, a vide se i frejmovi do kojih se stiglo.
Valk Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 ja imam 4x 8x 15x ili 30x ne znam od čega to zavisi. komentarišu što je Goran pao, kaže Maša “aha, i sad se vadi” mali baksuz skontala sam što Jovanu zovu Jovi Tomi na Tw, al se usrećila hahahahaha
Halvard Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Dajte Niki jednu viršlu, nije fer Plavi su dobili baš cool pojačanja za razliku od naših. Mina danas čak i nije bila tako loša, uz malo sreće mogla je i da pobedi. Milica i Maša odlične danas, i naravno, Vladimir MVP. Ne vidim poentu Stevanovog bivstvovanja tamo, ne doprinosi ničemu i deluje polu-smoreno sve vreme. A opčinjeni njime.
Valk Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Najjače kad je ovaj smor od voditelja komentarisao kako Milica i Sumeja stalno igraju jedna protiv druge i skor je tu negde, izjednačen. Mislim da je odnos u pobedama 95-5 za Comi, ne znam šta on bulazni...
Recommended Posts