April 10, 20223 yr Meni je taj Krajisnik ostao u pamcenju kao dobar momak, nenormalno spretan. Mogao je da se uzvere uz kokos.
April 11, 20223 yr Koliko dobro misljenje o sebi ima Milica to je za ispitivanje Edited April 11, 20223 yr by Lezilebovich
April 11, 20223 yr 8 minutes ago, Lezilebovich said: Koliko dobro misljenje o sebi ima Milica to je za ispitivanje Pa vidiš i mimo survivora, kako je stalno napadala Maljkovićku
April 11, 20223 yr Meni je izuzetno neprijatno kad Nađu tretiraju kao dete, kao i kad Milici ili bilo kome kometarišu godine. I ove priče o simpatija a su mi polublamaže
April 11, 20223 yr 3 minutes ago, Sara said: Meni je izuzetno neprijatno kad Nađu tretiraju kao dete, kao i kad Milici ili bilo kome kometarišu godine. I ove priče o simpatija a su mi polublamaže zato sto je neprirodno i namesteno za snimanje ... On 4.4.2022. at 22:59, nisam ja said: ...ono kad ih vidiš nekoliko na plaži kako nešto smatraju, to je uglavnom naručeno. mislim ne van onoga što se inače priča, ali nije spontano.
April 11, 20223 yr 4 minutes ago, Lezilebovich said: zato sto je neprirodno i namesteno za snimanje ... Ma da, čemu to uopšte?! Popunjavaju vreme valjda Ove reklame su nepodnošljive.
April 11, 20223 yr Just now, Spirit said: Jesam li dobro razumeo da su Roko i Viktor napustili šou Nisu još, ali su pčovređeni, pa će se odlučiti