renne Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Pa to ne znači ništa, i dalje je premlada, kao i ova druga
Valk Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Ma naravno, ja ne znam ni šta će njih dve tamo tako mlade, nego govorim da nije stvar godina već karaktera kako će se neko postaviti. Stefan je od naših za pobednika (po meni) ali se plašim da ne sagori do kraja. Ma koliko bio uvek smiren i na nivou, u poslednjoj igri je baš pobesneo kad je ispao u par navrata. Deluje kao da loše gubi, jbg. 1
msv Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Nema to mnogo veze, pobednik naše druge sezone je tada bio mlađi od Nađe.
Valk Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Šta nema mnogo veze, na šta se referišeš svojim komentarom?
PavleV Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Ko zna šta se sve dešava van kamera. Oni nam prikažu nekih 5% vremena. 1
nisam ja Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 za mene je nevena pobednica. doći bez pigmenta na tropsko ostrvo je ozbiljno hrabro. 2
msv Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 5 hours ago, Valkyrie said: Šta nema mnogo veze, na šta se referišeš svojim komentarom? Na Nađine i Tenine godine. Svaka sezona je imala i mlade takmičare, spomenuo sam Krajišnika koji je pobedio sa 19. Šta ja znam, nikome tu nije lako.
PavleV Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Nego, nešto razmišljam, sve neki lajfkoučovi, personalni treneri, fitnes instruktori. A nijedan seljak. 😁 Sećam se onog prvog Survivora, bio jedan iz mog kraja, okolina Jagodine.
Milošica Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 10 hours ago, msv said: Na Nađine i Tenine godine. Svaka sezona je imala i mlade takmičare, spomenuo sam Krajišnika koji je pobedio sa 19. Šta ja znam, nikome tu nije lako. https://www.svetplus.com/vesti/20274/uhapsen-pobednik-druge-sezone-rijalitija-survivor-aleksandar-krajisnik 2
msv Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 (edited) Aleksandra su prepoznali zbog Survivora, a Momčila Krajišnika zbog obrva Edited April 10, 2022 by msv
Halvard Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Ja se iz svih prethodnih Survivora sećam samo da je Goca Tržan ušla debela, tamo smršala, postala riba i onda šutnula muža. 1 1
nisam ja Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 meni to sve izmešano. zar nije taj krajišnik bio kad i onaj neki valjevac nemanja koji je na kraju iznenadio i dobio ove spremne™ likove? i sad sam klikćući nabasao i na neku Dinu koja mi beše poznata nedavno kada je učestvovala u poteri.
Shaq Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 "nasi" su mi postali negledljivi odavno, ne zna se ko je veci manipulator, tako da ubrzavam kad su oni u kadru i kad pobedjuju.. long story short, navijam za plave, a glavni favoriti za prvo mesto su mi goran i nika 1
Recommended Posts