msv Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 (edited) @Nađa Ramiz nije timski igrač? Stevan se štedeo na "svojoj" igri, a on uvek izgleda kao da daje 120% sebe. Edited April 8, 2022 by msv 1
Valk Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Pa ja stvarno mislim da je ona svima draga, što ne bi bila. Ali Stefan (a njemu verujemo, jelte) već dugo glasa za nju i tvrdi da se ona ne angažuje u životu plemena. Ne možeš da odeš u reality i budeš kao miš.
duda Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Ovo je nefer uvek za drugog nominovanog. Prvi se već navikao a drugi je vrv emotivno previše uzdrman za takmičenje.
Sara Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 E, ali zato Stevan izvan ostrva "može svakom ruku da išćupa.. Bla bla usta moja hvalite me"
Sara Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 1 minute ago, Valkyrie said: Pa ja stvarno mislim da je ona svima draga, što ne bi bila. Ali Stefan (a njemu verujemo, jelte) već dugo glasa za nju i tvrdi da se ona ne angažuje u životu plemena. Ne možeš da odeš u reality i budeš kao miš. Po tom pitanju nije mu za verovati, sumnjam da mu se sviđa Jovana Nađa nije nametljiva, u odnosu na nju svi su ajkule
Valk Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 (edited) On je glasao za nju mnogo pre Jovaninog dolaska. Kristijan je pustio. Edited April 8, 2022 by Valkyrie
msv Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 (edited) Favorizuje onog sa većim rasponom ruku, osim ako nisu merili. Mislim da su svi ovi dueli pravljeni za oba pola. Edited April 8, 2022 by msv
duda Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Pa on ima povredu ruke navodno. Ne verujem da je baš toliki džentlmen. A možda i jeste ljut na svoje, biće najpre da je to. 2
Halvard Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Mislim da bi Nika sad ubila Kristiana zbog ovoga što je uradio.
Recommended Posts