stajebrebilo Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Kako se zeMske depiliraju, muski briju, jesu li u istim kupacim non stop? Stotine pitanja me muče...
Halvard Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Just now, Valkyrie said: Propustila sam deo od povratka u kamp crvenih nakon što plavi pozdravljaju ukućane preko Kikija (wtf, kakvi debili) Šta su se domunđavali? Maša i Milica komentarisale kako je Nađa mlada, naučila je ovde puno, vreme je pred njom i bla bla. Dakle, u prevodu... 1
duda Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Just now, Halvard said: Maša i Milica komentarisale kako je Nađa mlada, naučila je ovde puno, vreme je pred njom i bla bla. Dakle, u prevodu... Da. Baš su bičiz
Valk Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Što su bičiz? Bila bi mrtva trka između Nađe i Mine, ali se ova dokopala ogrlice i sad jebi ga. Svi su komentarisali više puta da je Nađa kao duh, ja je jedino videh da je podivljala kad se nakrljala sendviča. Ona je i meni za ispadanje.
duda Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Meni Nađa skroz simpa. A mislim da je bila korisnija i u igrama od Stevana recimo. 2
Sara Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Sve žene se zaljube u Stevana, a muškarcima imponuje. Da je pravde, trebalo bi da leti 3
duda Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Mislim da ne bi bila velika šteta ni da Branko izleti.
Valk Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Ako su pametni, poslaće ženu na Kristijana, onda moraju neki izazov koji je primeren različitim polovima.
Sara Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 6 minutes ago, Halvard said: Ako ode Nađa, ja prelazim u tim Nika&Nevena Ja u Roko i Hrvoje
Velocipede Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 14 minutes ago, dùda said: Meni Nađa skroz simpa. A mislim da je bila korisnija i u igrama od Stevana recimo. Na tviteru ima neka statistika, ne znam koliko je tačna, po kojoj Nađa ima 50% pobeda u igrama, više od Maše i mnogo više od Stevana
Halvard Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Jao kako mrzim ova preseravanja "Volim te, obožavam te ali evo glasam za tebe" 1
Recommended Posts