April 7, 20223 yr Ovde se treba osvajati na cim, pa stabilizacija, pa cim pa stabilizacija... Zajebano je...
April 7, 20223 yr Nika i Nevena bi opušteno mogle protiv naših muškaraca. Ali bitno je da niko nije bolji od Milice
April 7, 20223 yr Ne bih ja ovde inače krivio Stevana, Stefan je dosta inferiorniji od ostale trojice kad je sirova snaga u pitanju, on je pukao. Nadam se da Nađa večeras osvaja lični imunitet, inače sam gotovo siguran da će je naši nominovati.
April 7, 20223 yr 10 minutes ago, Halvard said: Ne bih ja ovde inače krivio Stevana, Stefan je dosta inferiorniji od ostale trojice kad je sirova snaga u pitanju, on je pukao. Nadam se da Nađa večeras osvaja lični imunitet, inače sam gotovo siguran da će je naši nominovati. Otkud ti to ? Ja mislim da će nominovati Minu. Videla sam u najavi za petak da naši nominuju, dakle izgubili su. Edited April 7, 20223 yr by dùda
April 7, 20223 yr I ja mislim da ce pre nominovati Nadju nego Minu Bez obzira sto je Nadja mnogo bolja u igrama Narocito se Steva okomio na nju. Moj utisak.