radisa Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Ovde se treba osvajati na cim, pa stabilizacija, pa cim pa stabilizacija... Zajebano je...
radisa Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Ovo Branko sam protiv dvojice... Sunce ti žarko... 1
Sara Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 1 minute ago, radisa said: Čale crk'o... Manje od Steve 1
Halvard Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Nika i Nevena bi opušteno mogle protiv naših muškaraca. Ali bitno je da niko nije bolji od Milice
Halvard Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Ne bih ja ovde inače krivio Stevana, Stefan je dosta inferiorniji od ostale trojice kad je sirova snaga u pitanju, on je pukao. Nadam se da Nađa večeras osvaja lični imunitet, inače sam gotovo siguran da će je naši nominovati.
duda Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 (edited) 10 minutes ago, Halvard said: Ne bih ja ovde inače krivio Stevana, Stefan je dosta inferiorniji od ostale trojice kad je sirova snaga u pitanju, on je pukao. Nadam se da Nađa večeras osvaja lični imunitet, inače sam gotovo siguran da će je naši nominovati. Otkud ti to ? Ja mislim da će nominovati Minu. Videla sam u najavi za petak da naši nominuju, dakle izgubili su. Edited April 7, 2022 by dùda
Sara Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 I ja mislim da ce pre nominovati Nadju nego Minu Bez obzira sto je Nadja mnogo bolja u igrama Narocito se Steva okomio na nju. Moj utisak. 1
Recommended Posts