April 4, 20223 yr 10 minutes ago, Halvard said: Stefan S druge strane, totalni WTF izbor plavih, Tena/Goran im je bila otprilike najgora moguća ekipa. ne znam zašto nije Nevena išla a i Goran se žalio da mu je loše, jeste čudan izbor. @radisa Nika je mnogo lošija kad je voda u igri Edited April 4, 20223 yr by Valkyrie
April 4, 20223 yr 3 minutes ago, Valkyrie said: ne znam zašto nije Nevena išla a i Goran se žalio da mu je loše, jeste čudan izbor. @radisa Nika je mnogo lošija kad je voda u igri Moguce, mislio sam da je bolja, ali Tena isto nije u vodi bog zna sta...
April 4, 20223 yr ma krakata, može i da prekorači jarak. ja ne verujem da je Stefan uspeo da nadoknadi onaj fejl Edited April 4, 20223 yr by Valkyrie
April 4, 20223 yr Crveni su mnogo bolji kad se igra za hranu nego kad treba da sačuvaju nekog svog. srpska posla
April 4, 20223 yr Ćale postao opasan igrač, izgleda i u narednoj igri pobeđuje. Steva i Mina standardno loši. Možda kada se najedu pasulja, dobiju pogonsko gorivo za nove pobede. 😁 Edited April 4, 20223 yr by PavleV
April 5, 20223 yr I da odgovorimo na jučerašnju provokaciju "Ribice, školjkice, mali račići, mi imamo more, nemate ga vi"
April 5, 20223 yr Ovaj Roko kao da je otisao u drugu galaksiju i nikad vise kucu nece videti Mater pa mater...😂
April 5, 20223 yr svi su propali. steva navija da nema hrane. ima najviše zaliha. vlada i stefan će nestati.