radisa Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Ramiz dobija.MMW... Spoiler Kaze ćera da ima u reklami... 1
radisa Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 3 minutes ago, nisam ja said: znači tajbrejker sutra. Ipak danas...
Valk Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 22 minutes ago, nisam ja said: jao mina. mogu i da odem pišat baš. baš mi je žao sada, iskidala se, imala je dobru šansu da pobedi napokon :( 1
svigirbor Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Pa da li si promašila kapiju?Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka
radisa Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 3 minutes ago, nisam ja said: slabo se stefan pokazao u tim clutch situacijama. Danas te ne ide pogadjanje...
Halvard Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 (edited) Stefan S druge strane, totalni WTF izbor plavih, Tena/Goran im je bila otprilike najgora moguća ekipa. Edited April 4, 2022 by Halvard
radisa Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 8 minutes ago, Halvard said: Stefan S druge strane, totalni WTF izbor plavih, Tena/Goran im je bila otprilike najgora moguća ekipa. Morala je ici Nika, Tena je bila i usvojim pobedama losa na poligonu... Ali nisu izgubili zbog nje, nego zbog Gorana, koji je izgubio 10-15 sekundi...
Recommended Posts