radisa Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Ma znaju oni da Roko cmizdri... Kontam ja da dok igre traju, da se neki od njih jako dobro zezaju, u pauzama, i to oni jači likovi Goran, Vlada, Nika, Mica, Masa... Vidi kako se smeju Nika, Mica i Masa kad se biraju za igre...
gone fishing Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 dobro se druže u hotelu gde borave između snimanja - pitam se kako se cure depiliraju, kako održavaju nokte onako čiste nakon koliko već, 3 nedelje, na pustom ostrvu...
msv Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 19 minutes ago, Halvard said: Pevca su nazvali Roko, pretpostavljam da se odnosilo na njega, ne znam koliko imaju kontakta sa pravim Rokom da bi mogao da ih iritira. A što bi pevca nazvali Roko ako ne zbog pravog Roka? Na isto se svodi
Halvard Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Mislim da je Roko izrazio želju da ga nazovu po njemu Pretpostavljam da na hrvatskoj televiziji ovaj drugi voditelj ima Bojanovu ulogu i da razgovara sa takmičarima? Malo je bezveze tako, onda praktično odgovaraju na ista/slična pitanja dvaput, a sigurno se onda sve to i oduži prilično.
hefaca Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Krace traje ako drugi ponovi pitanje prvog. Mada verujem da Milica nema problem da ponovi vise puta "zacepi" (sa) istim zarom
zoki Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 18 hours ago, Halvard said: Mislim da je Roko izrazio želju da ga nazovu po njemu Pretpostavljam da na hrvatskoj televiziji ovaj drugi voditelj ima Bojanovu ulogu i da razgovara sa takmičarima? Malo je bezveze tako, onda praktično odgovaraju na ista/slična pitanja dvaput, a sigurno se onda sve to i oduži prilično. neka me neko ispravi, ali men se čini da pitanja voditelja mogu i naknadno da nasnime jer koliko sam izvalio nikada nisu u istom kadru kada priičaju sa takmičarima.. jedan vodi dijalog, a drugog posle snime.. isto tako i kad komentarišu igre, to verujem da su mogli i iz studija da rade..
Milošica Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Meni ipak deluje da Mina uopste nije osoba kakvom se predstavlja. Ne dopada mi se Ivona ali mislim da je u pravu za nju.
Lezilebovich Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Pa da se vratimo u lepote rijalitija, ovaj RL je sranje ... kako uopste radi ovaj survivor ? Snimaju ih nonstop ili kazu, ajd sad vas snimamo, pricajte nesto i posle gase kamere ?
nisam ja Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 reporteri se muvaju tu nonstop. pale kamere kad je nešto zanimljivo. dosta toga se i ponavlja da bi se snimilo kako spada. ono kad ih vidiš nekoliko na plaži kako nešto smatraju, to je uglavnom naručeno. mislim ne van onoga što se inače priča, ali nije spontano. 1
Sara Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 6 hours ago, Milošica said: Meni ipak deluje da Mina uopste nije osoba kakvom se predstavlja. Ne dopada mi se Ivona ali mislim da je u pravu za nju. Mišljenje o njoj mi varira, čas mislim da je dobra, čas da i nije. Glumica valjda. Konstanta je da je slaba u igrama. Što se crvenih tiče najmanja je šteta ako ona ispadne sledeća. Roko iskreno
nisam ja Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 kod nas mina odmara, a kod nji kristijan. dobar trejd.
svigirbor Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 steva kratki. uvek je kratak za malo. Opet pula od StevePoslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka
Recommended Posts