Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena

salerokada

Recommended Posts

Posted

sve kad se sabere i oduzme, plavi imaju Roka lufta, uvek mogu njega da se reše bezbolno.

tj, ako ikad više uopšte budu u prilici da nekog nominuju.

• Haha 1
Posted
4 minutes ago, msv said:

Milica računa da nisu ludi da je izbacuju zbog doprinosa u borbama. Što bi slušali Stevana kome nijedna igra nije po meri?

Pogresna racunica

Stevan mi u svakoj epizodi necim  digne pritisak,  sad je bilo nesto o polu bitnim likovima ( za razliku od njega bitnog). Ali vidis, njegov opstanak se ne dovodi u pitanje iako je 0 bodova.

Posted (edited)

Devojke ga ne izbacuju jer :naughty:, a momcima se nije zamerao

Šapić Survivora

Edited by msv
  • +1 3
  • Haha 3
Posted

Nikom se nije zamerio, a devojke gleda kao da ih sve voli

Sve kontra od Milice

Posted

Sta bi sa doslednošću, glasamo za najslabiju kariku?

Za sada Milica vodi igru, ima uz sebe 4 glasa (1+3 Mina, Nađa, Maša), samo da se ne preigra.

Posted (edited)

... 

Edited by Lezilebovich
Posted

Mislim da je samo pitanje trenutka kad će Milica da pokrene priču o Stevanovom stvarnom doprinosu u igrama.

Šteta što toliko malo vidimo plavi tim, danas smo samo saznali da Nika baš i ne uživa u proklamovanom statusu wonder woman. 

• +1 2
Posted

ja sam tu potpuno na Nika strani. izrabljuju je baš, iako je Nevena više nego korektno pojačanje. na kraju će se iscrpeti pre finiša (možda je to Goran i smislio, hmmm)

• +1 1
Posted

jel se iko sem valkire lozi na ragbistu? 

reko bih da ne.

Posted

crveni sapic treba da leti sledeci. koristan im je kao rasuti teret. pokazao se i na onim gurtnama i na tegovima... pali brate. pojesce im petla na spavanju jer je on gladniji od ostalih.

neupotrebljiva masa.

• +1 3
Posted

što šapić, jel bio šapić u survajveru? 

jbt ja to nisam gledao. 

sećam se samo kneza 😂

Posted
11 hours ago, dùda said:

Pa čini mi se da je on ranije glasao sa minu, što bi sad promenio mišljenje ?

Zato sto se menja situacija. Mina napreduje. Ivona fizicki ne moze gore, socijalno sve gore i gore.

Posted

Izgleda da "Začepi, gora si od onog Roka" nije prikazano u HR/BiH verziji. Bukvalno kao da se prati rat na RTS-u i HRT-u :lol:

Posted

To nije bio plavi Roko, nego nesto drugo sto se odaziva na isto ime ?

Posted

Pevca su nazvali Roko, pretpostavljam da se odnosilo na njega, ne znam koliko imaju kontakta sa pravim Rokom da bi mogao da ih iritira. 

• +1 1