Valk Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 sve kad se sabere i oduzme, plavi imaju Roka lufta, uvek mogu njega da se reše bezbolno. tj, ako ikad više uopšte budu u prilici da nekog nominuju. 1
Sara Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 4 minutes ago, msv said: Milica računa da nisu ludi da je izbacuju zbog doprinosa u borbama. Što bi slušali Stevana kome nijedna igra nije po meri? Pogresna racunica Stevan mi u svakoj epizodi necim digne pritisak, sad je bilo nesto o polu bitnim likovima ( za razliku od njega bitnog). Ali vidis, njegov opstanak se ne dovodi u pitanje iako je 0 bodova.
msv Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 (edited) Devojke ga ne izbacuju jer , a momcima se nije zamerao Šapić Survivora Edited April 1, 2022 by msv 3 3
Sara Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Nikom se nije zamerio, a devojke gleda kao da ih sve voli Sve kontra od Milice
PavleV Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Sta bi sa doslednošću, glasamo za najslabiju kariku? Za sada Milica vodi igru, ima uz sebe 4 glasa (1+3 Mina, Nađa, Maša), samo da se ne preigra.
Lezilebovich Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 (edited) ... Edited April 1, 2022 by Lezilebovich
Halvard Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Mislim da je samo pitanje trenutka kad će Milica da pokrene priču o Stevanovom stvarnom doprinosu u igrama. Šteta što toliko malo vidimo plavi tim, danas smo samo saznali da Nika baš i ne uživa u proklamovanom statusu wonder woman. 2
Valk Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 ja sam tu potpuno na Nika strani. izrabljuju je baš, iako je Nevena više nego korektno pojačanje. na kraju će se iscrpeti pre finiša (možda je to Goran i smislio, hmmm) 1
ToniAdams Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 jel se iko sem valkire lozi na ragbistu? reko bih da ne.
foto Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 crveni sapic treba da leti sledeci. koristan im je kao rasuti teret. pokazao se i na onim gurtnama i na tegovima... pali brate. pojesce im petla na spavanju jer je on gladniji od ostalih. neupotrebljiva masa. 3
nisam ja Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 što šapić, jel bio šapić u survajveru? jbt ja to nisam gledao. sećam se samo kneza 😂
hefaca Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 11 hours ago, dùda said: Pa čini mi se da je on ranije glasao sa minu, što bi sad promenio mišljenje ? Zato sto se menja situacija. Mina napreduje. Ivona fizicki ne moze gore, socijalno sve gore i gore.
msv Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Izgleda da "Začepi, gora si od onog Roka" nije prikazano u HR/BiH verziji. Bukvalno kao da se prati rat na RTS-u i HRT-u
Lezilebovich Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 To nije bio plavi Roko, nego nesto drugo sto se odaziva na isto ime ?
Halvard Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Pevca su nazvali Roko, pretpostavljam da se odnosilo na njega, ne znam koliko imaju kontakta sa pravim Rokom da bi mogao da ih iritira. 1
Recommended Posts