Halvard Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 8 minutes ago, Valkyrie said: Stevan glasao za Nađu 100% Sigurno, bilo je jasno da će se voditi borba između Jovane i Mine, nije hteo da njegov glas presudi.
Valk Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 3 minutes ago, Halvard said: Sigurno, bilo je jasno da će se voditi borba između Jovane i Mine, nije hteo da njegov glas presudi. Mislim da je razlog što je provalio da je zaljubljena u njega.
Lezilebovich Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 20 minutes ago, radisa said: Ovo je ludilo, Milica dosta pravo zbori sad, rekao bih... -1 uzela je sebi za pravo da samo ona poznaje survajvor i da je ona ta koja treba da objasnjava drugima.
Valk Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Bemtilebac, kuče bi lepše ispratili... Ja da sam na njenom mestu stvarno bih se zapitala da li je MOŽDA moguće da je DO MENE. 1
nenad Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 5 minutes ago, Valkyrie said: Bemtilebac, kuče bi lepše ispratili... Ja da sam na njenom mestu stvarno bih se zapitala da li je MOŽDA moguće da je DO MENE. ti nisi lajf kouc. 1
Halvard Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Just now, hefaca said: Milica je vece musko od ragbiste. Pa po onome što je ovde pokazao to joj baš i nije neko epohalno postignuće. Sorry, Valk
Halvard Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Just now, dùda said: ko li je još glasao za nađu i zašto Stefan, čini mi se da je već ranije glasao za nju jer ne doprinosi dovoljno i sl.
duda Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 3 minutes ago, Halvard said: Stefan, čini mi se da je već ranije glasao za nju jer ne doprinosi dovoljno i sl. Pa čini mi se da je on ranije glasao sa minu, što bi sad promenio mišljenje ?
Valk Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 10 minutes ago, Halvard said: Sorry, Valk što sorry, pa ja navijam za Milicu od starta, iako je luda ko struja.
Sara Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 (edited) Glas za Nadju je verovatno Stefanov, delovalo mi je kao da se upecao na Jovanu. Ramiz je cirkus. Milica bez ikakve zadrske sto na um to na drum. Idiotska iskrenost. Nije joj to u interesu. Mislim da ce brzo da se stvori savez protiv nje sa Stevanom na celu. Plavi treba samo gospodski da sacekaju da se mi istrebimo medjusobno. Edit. Realno Ivona se spasla, da se vratila u pleme Comi bi je prebila. Edited April 1, 2022 by Sara
msv Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Milica računa da nisu ludi da je izbacuju zbog doprinosa u borbama. Što bi slušali Stevana kome nijedna igra nije po meri?
Recommended Posts