April 1, 20223 yr 7 hours ago, Sara said: ako nije retosko pitanje, onda Steva @Milošica rekla ti da si retos
April 1, 20223 yr 1 hour ago, Valkyrie said: @Milošica rekla ti da si retos Nisam ni primetio, hvala. Dobice riport.
April 1, 20223 yr mina je totalno fiino stvorenje ivona je užas, to se vidi iz aviona maša i nađa mi deluju ok jovana je ćurka milicu ne mogu da definišem, mislim da ona ima previsoko mišljenje o sebi onaj nabildovani stefan izgleda da je baš priglup
April 1, 20223 yr 42 minutes ago, Milošica said: Nisam ni primetio, hvala. Dobice riport. Živ ti ja, nemoj danas
April 1, 20223 yr Just now, msv said: 1 minute ago, msv said: Nabildovani je Stevan, Stefan je okej da, da, mislila sam na stevana, brkam im imena
April 1, 20223 yr 1 minute ago, renne said: Jebeni Stefan Kakav poraz Gde bas njega, zar on nije imao nula pogodaka i na 7:6 za crvene juce ?
April 1, 20223 yr Just now, Lezilebovich said: Gde bas njega, zar on nije imao nula pogodaka i na 7:6 za crvene juce ? Jeste
April 1, 20223 yr Just now, renne said: Milica mrači Mogla bi ona kuçi Milca vs Ivona, znamo ko dobija... Ivona vs Ova nova, bice divan duel...