Valk Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 7 hours ago, Sara said: ako nije retosko pitanje, onda Steva @Milošica rekla ti da si retos 1
Milošica Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 1 hour ago, Valkyrie said: @Milošica rekla ti da si retos Nisam ni primetio, hvala. Dobice riport. 1
nisam ja Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 večeras kripl fajt mina-ivona. ove lome po ud i ispadaju.
duda Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 mina je totalno fiino stvorenje ivona je užas, to se vidi iz aviona maša i nađa mi deluju ok jovana je ćurka milicu ne mogu da definišem, mislim da ona ima previsoko mišljenje o sebi onaj nabildovani stefan izgleda da je baš priglup 1
Sara Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 42 minutes ago, Milošica said: Nisam ni primetio, hvala. Dobice riport. Živ ti ja, nemoj danas 1 1
duda Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Just now, msv said: 1 minute ago, msv said: Nabildovani je Stevan, Stefan je okej da, da, mislila sam na stevana, brkam im imena
Lezilebovich Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 1 minute ago, renne said: Jebeni Stefan Kakav poraz Gde bas njega, zar on nije imao nula pogodaka i na 7:6 za crvene juce ?
renne Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Just now, Lezilebovich said: Gde bas njega, zar on nije imao nula pogodaka i na 7:6 za crvene juce ? Jeste
radisa Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Just now, renne said: Milica mrači Mogla bi ona kuçi Milca vs Ivona, znamo ko dobija... Ivona vs Ova nova, bice divan duel...
Recommended Posts