Jump to content

Survivor za sva vremena

Featured Replies

Eto, već smo skoro pri kraju. Bila bi ovo stvarno bomba sezona da produkcija nije napravila istu grešku kao i uvek, a to je da jedno pleme jednostavno jače od drugog, s tim što su za promenu to sad bili naši. Plus što se ovog puta nisu ni cimali da navlače igre tako da ih ostane približno jednak broj, u jednom momentu zelenih ih je bilo skoro duplo više, pa su ni krivi ni dužni doživeli seču knezova da bi u ujedinjenje ušli u jednakom broju, što je potpuno urušilo dinamiku.

I izgleda da su opet bankrotirali negde na sredini, pa umesto onih zaista zanimljivih igara sa početka već mesec dana gledamo sirotinjske poligončiće iz prošle sezone.

Žuti su i bili baksuzi sa Marinovom bolešću i Ivinom povredom (ovo mi je naplatilo Nevenu i Tonku, sa kamatom dry), ali generalno su imali previše slabih igrača. Noa, Matea, Ida - kakva mrtva puvala, žali bože mladosti i snage.

• Replies 7k
  • Views 303.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Narode moj survivorski, pozdrav. Nisam vas zaboravila, ali se desilo da sam u ponedeljak preživela jedsn životni survivor i zaključila sam da sam još uvek u stanju možda čak da pobedim metiljave

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

Jedan od jačih utisaka mi je, u najnegativnijem smislu, Vukašin koji namerno gubi borbe (i inače je prilična kesa na poligonima) i tako eliminiše konkurenciju. Zabranjeno nije očigledno, ali u isto vreme obesmišljava i borbe i trud drugih igrača. Uopšte mi nisu jasni ovi Zeleni, kako ga već nisu šutnuli u guzicu tako jako da mu i zubi poispadaju. Još je gore što izgleda da to i ne primećuju.

Ne primećuju, kao što su tek nedavno primetili da je Matija doneo tipa 3 boda na poligonu za dva meseca. Kako se batica lagano provukao do top 4 Stevan-style, neverovatno. Nora je svojevremeno makar aktivno radila na svom opstanku. Doduše, deluje da se sad probudio.

Vukašin nikada ne bi mogao da odigra ovakvu igru da nije imao tajni imunitet, ruku na srce, vrhunski je iskoristio tu prednost. I očigledno je socijalno jako vešt kad je uspeo da ostane dobar sa svima, a Srđana uvaljaše u katran i perje.

Najpošetnije zeleno finale bi bilo Uroš vs Ksenija, ali on je neviđeno mutav, a ona džiberka, tako da, whatever.

Kod žutih mi je fascinantna Lara, onakav napredak nisu imale ni Tena i Nataša. Ovo su već ozbiljni Tonka vibes, ne bi smetalo da ponovi tu priču. Da na plemenskim konstantno ne izgleda kao da ju je upravo posralo čitavo jato ptica možda bih i navijao za nju.

Druga fascinantna stvar je Iva koja je tamo na neku foru uspela da se UGOJI.

Edited by Halvard