4 hours ago4 hr Eto, već smo skoro pri kraju. Bila bi ovo stvarno bomba sezona da produkcija nije napravila istu grešku kao i uvek, a to je da jedno pleme jednostavno jače od drugog, s tim što su za promenu to sad bili naši™. Plus što se ovog puta nisu ni cimali da navlače igre tako da ih ostane približno jednak broj, u jednom momentu zelenih ih je bilo skoro duplo više, pa su ni krivi ni dužni doživeli seču knezova da bi u ujedinjenje ušli u jednakom broju, što je potpuno urušilo dinamiku. I izgleda da su opet bankrotirali negde na sredini, pa umesto onih zaista zanimljivih igara sa početka već mesec dana gledamo sirotinjske poligončiće iz prošle sezone.Žuti su i bili baksuzi sa Marinovom bolešću i Ivinom povredom (ovo mi je naplatilo Nevenu i Tonku, sa kamatom ), ali generalno su imali previše slabih igrača. Noa, Matea, Ida - kakva mrtva puvala, žali bože mladosti i snage.
30 minutes ago30 min Jedan od jačih utisaka mi je, u najnegativnijem smislu, Vukašin koji namerno gubi borbe (i inače je prilična kesa na poligonima) i tako eliminiše konkurenciju. Zabranjeno nije očigledno, ali u isto vreme obesmišljava i borbe i trud drugih igrača. Uopšte mi nisu jasni ovi Zeleni, kako ga već nisu šutnuli u guzicu tako jako da mu i zubi poispadaju. Još je gore što izgleda da to i ne primećuju.