diogen Posted Friday at 09:14 Posted Friday at 09:14 meni je ovaj menadžer najbolji. odmeren, vodi računa o celom timu, baš divan čovek.
Meduzalem Posted Saturday at 23:42 Posted Saturday at 23:42 (edited) On 5. 3. 2025. at 23:36, Sara said: Gledam, doduse bez uobicajenog entuzijazma. Kod zelenih dopadaju mi se Srdjan i Anastazija Aleksa frik u najavi. Kod zutih splica Lucijano meni je extra simpatican Uhh, sve kontra Ali dobro, tek smo na početku, ima dosta vremena za preispitivanja. Sviđaju mi se osveženja u odnosu na onaj parlog prethodne sezone. Ovo već malo više liči na CBS, što automatski znači plus u mojim očima. Poligoni su malo redizajnirani konačno i rekao bih da su zahtevniji. Tajni imunitet i tajno ostrvo su pun pogodak. Biće to dobro kako bude odmicalo a oduševio bih se da postoji samo jedan pobednik. Ne naš i njihov već samo jedan. Zeleni deluju kao grupa građana, ali opet mi se čini da imaju veći potencijal od prošlogodišnjih. Kad se pridruže i ovi sa tajnog ostrva, za koje bih rekao da su sposobni(ji), verovatno će se izjednačiti sa Žutima. Tu je i večiti aspekt gladi i izdržljivosti, nisu samo polIgoni Survivor. Spoiler Ovo što je Ivan uradio je skandalozno, besmisleno i nezrelo, osim ako nije bio neki prethodni deal sa režijom. Moguće je da je moral bio na nezadovoljavajućem nivou u oba plemena te su stvorili dramu a nervoznom se ionako išlo ća. Psihološkinja je najveća mućurlatm međ' Zelenima, Milanka alapača koju je teško i izbegavati a kamoli deliti prostor, Miloš mu dođe ko Tarmi za sirotilju. Srđan deluje vredno, sposobno, ali to ne znači i da je dobar strateg/vođa. Do sada rezultati govore prilično protiv; najveći mu je bio fail sa kockama koje je pobacao i posle izginuo tražeći ih, dok je Marin (valjda) uspeo da ga pobedi i pored većeg zaostatka. Da nije kao sivonja pobacao kocke, lagano bi dobio poen i ko zna kako bi se dalje odvijala borba. Ana mi je od početka baš čvrkala gangliju slinjenjima ali joj je izgleda dobro došla lekcija koju je Rićpe održao Ivanu. Kad smo kod istog, smanjio je ahtanjetm, zvuči vrlo unormaljeno a ne kao da ga jebu. U Žutijeh, nije me nimalo začudilo što se Jelena povredila. Ipak su joj fizikalije ispod potrebnog nivoa iako se pokazala kao vrlo okretna za svoju kilažu. Lucijano mi stravično ide na qratz sa svojim kreveljenjima; i u rl mrzim takve likove a kamoli još da gledam na teveu. Kao i Aleksa sa plaženjima i rikom, kao da je Maor ukršten s' gorilu. Nika mi je okej iz nekog razloga i voleo bih da ostane. Desila se promena i u Nikiju (Rićpeova lekcija 2.0), može se očekivati manja tunjavost (ako preživi borbu) u tjednu koji sledi. Marin za sada deluje kao vođa a i spreman je, kao i Marko koji se, doduše, slabije snašao. No, osvojivši imunitet, nema o čemu da brine do daljeg. Liz jeste keva ali mislim da će da dobije cedulju čim nešto krene naopako po pleme. Do sada je samo jedna kevatm uspela da dogura daleko, tj. Vesna koja je čak ušla u finale u Survivoru '09. Toliko za sada. Edited Saturday at 23:43 by Meduzalem
Meduzalem Posted Saturday at 23:51 Posted Saturday at 23:51 (edited) Ima još 1 jaaako dobra izmena kad je u pitanju tajno ostrvo. Uvek su dolazili novi, obično par njih, a onda je sledio pakao jer "nisu tu bili od početka". Sada ih ima četvoro, druže se i upoznaju tamo a mi dobijamo još jedan konkurentan klan. I ne samo to nego mi baš dobro miriše na žešći rat. Poligoni možda jesu najvažniji ako stvari gledamo uprošćeno. Ovim potezom je produkcija izgleda odlučila da malo umanji taj procenat bitnosti, što je odlično. Sad sebi upadam u usta, ali na ovaj način šansu imaju i matorci praktično autsajderi. Edited Saturday at 23:53 by Meduzalem
Meduzalem Posted Sunday at 00:02 Posted Sunday at 00:02 (edited) On 6. 3. 2025. at 13:07, hoffnung said: ovo me zanima i da li mozda znate pravila do sitnih crevaca: - da li tim moze da se snalazi sam za: vatru, hranu, materijal za skloniste? ili im produkcija diktira sta i kako. nebitno da li je gubitnicki ili tim koji dobija. - zanimljivo da niko iz tima zutog/zelenog nije sposoban da uradi nesto vezano za: hranu/skloniste. da li je i ovo deo produkcije, da tako zapravo mora? ono sto dobiju, to im je? nema toga da oni kao nesto idu i sami uz pomoc stapa i kanapa naprave sebi ugodjaj - organizuju se da im pobeda zapravo ne treba. da na neki nacin uzivaju u svom timu i tako zajebu, da tako kazem produkciju. Koliko sam opservirao, nije taj deo mora prebogat ribom i nije je lako uhvatiti, čak i kad znaš kako. Kao ribolovac uvek gledam te detalje. Ako si gledao prošle godine, Danjavtm je lepo hvatao za celo pleme. Ispao je jer je bio nula na poligonima. Produkcija je Zelenima dala vatru i sudove da ne krepaju. Ako bi neko i umeo da upali vatru bez da je osvoji/dobije, bilo bi legitimno. Quote Anastasja bi zbog ovoga trebalo da bude direktno nominovana. Prošlu sezonu su usrali baš zbog ovih grupnih nominacija koje su ubile svaku napetost. LOL, videografi se smorili, došli da vide kako izgleda i ne svuđa im se. Ovaj jedan voli prirodu ali na 2-3 dana, kao ja da sam se prijavio @Halvard Misliš, zbog toga što nije nominovala sama nego se celo pleme dogovaralo? Edited Sunday at 00:06 by Meduzalem
Recommended Posts