Jump to content

Survivor za sva vremena

Featured Replies

To nam je što nam je

Više nećemo imati ništa

• 3 months later...

Nova sezona od 3. marta

Podsetimo, u četvrtoj sezoni Survivora za prestižnu titulu pobednika u zelenom plemenu bore se fotograf Ivan Takić, fitnes instruktorka Milanka Muždalo, kondicioni trener Matija Novković, manikirka Ana Marković, apsolvent veterine Srđan Tešić, psihološkinja Nina Berić, menadžer Miloš Andrić, body combat instruktorka Katarina Matijašević, videograf Aleksa Pavlović i pevačica i studentkinja Anastasja Pribilović u zelenom timu, kao i plesač i influenser Luciano Plazibat, glumac Marko Braić, fitnes instruktorke Jelena Putnik i Liz Willems, konobar Marin Kaselj, rafting vodič Ivan Pernjak, SPA terapeutkinja Lara Zavorović, digitalna preduzetnica Nika Glasnović, model Niki Vranić i MMA borkinja Matea Josipović u žutom plemenu.

https://nova.rs/zabava/survivor-2025/kad-pocinje-nova-sezona-survivora/

• 2 weeks later...

Sve je otišlo u ropotarnicu povijesti; crveni i plavi, voditelj Mario, Suzana Mančić i ovaj topic.

Bilo je lijepo dok je trajalo :violina:

jel gleda neko? ja gledam i meni je ova zuta ekipa mnogo bolja od zelene. ovi zuti imaju neke bezveze prepirke vezano za marka braica i to zbog prvog zadatka :isuse:  a lik je bas - super. za zelenu ekipu imam milion zamerki. da li je to kada udju u raspravu "ja sam alfa, ali i ti mozes da budes alfa isto i tako onda imamo dve alfe!" :isuse:

ako zazivi tema, pisao bih o nekim sporednim stvarima, a iste su vazne kako bi njihov duh/elan bio jaci i vidim da to niko od njih ne primecuje/kapira/spominje, ali moze biti i da su pravila takva, da ono sto mi kao gledaoci mislimo, za njih su mozda restrikcije. 

jelena :( 

Gledam, doduse bez uobicajenog entuzijazma.

Kod zelenih dopadaju mi se Srdjan i Anastazija

Aleksa frik u najavi.

Kod zutih splica Lucijano meni je extra simpatican

Edited by Sara

Meni je OK, doduše teško da može lošije od onog prošlogodišnjeg užasa. Sviđa mi se ovaj koncept igara u paru, a kladim se da su igru za lični imunitet sad stavili pre plemenskog samo zato da više ne bi u najavama spoilovali ko je pobedio, Ekipe deluju zanimljivo, mada je malo čudan vajb, izgledaju kao da su tu 100 godina, svi su gladni, muče se, grozni uvjeti, teškoe. Ona mamika se prvog dana rasplakala za decom :wacko:

Naravno, Hrvati su mi standardno zanimljiviji i zasad me kod njih niko preterano ne živcira, osim što Nika nije opravdala svoje slavno ime i pošla stopama imenjakinje iz prve sezone.

Jelenina ozljeda će im biti najveći dobitak :D

Kod naših uvek mora da bude neko ko će mi piliti po svakoj gangliji, sad je to Stefan. Aleksa kome smetaju saplemenici "koji govore ružne reči" mi je totalni hit, emituje ozbiljan Ognjen stajl psiho vajb, nadam se da će ga ispoljiti u punom sjaju. Najviše mi se dojmila Katarina, verovatno što likom podseća na prvosezonsku Niku.

Moj hrvatski izbor ove godine je Matea :happy:

Edited by Halvard

mislim da su od kad gledam survivor naši zeleni prvi koji su uspeli da upale vatru bez da su je osvojili, i to relativno lako uz pomoć (valjda) kremena i kose. Genijalno.

Na ganglije mi trenutno ide Miloš, u to ime Stefanu još jedan plus jer ga tu i tamo potkači. 

Mame koje odu na Survivor da se "bore za svoju decu" malo razumem, a malo više ne, tako da taj deo neću ni da komentarišem jer se bojim da lako mogu da skliznem u neki stereotip:rolleyes::D

3 hours ago, Sara said:

mislim da su od kad gledam survivor naši zeleni prvi koji su uspeli da upale vatru bez da su je osvojili, i to relativno lako uz pomoć (valjda) kremena i kose. Genijalno.

Na ganglije mi trenutno ide Miloš, u to ime Stefanu još jedan plus jer ga tu i tamo potkači. 

Mame koje odu na Survivor da se "bore za svoju decu" malo razumem, a malo više ne, tako da taj deo neću ni da komentarišem jer se bojim da lako mogu da skliznem u neki stereotip:rolleyes::D

da li su iz produkcije napravili postupak? to sam i ja video. 

bold2: ma opleti! :D

uh.. ono, ubacio bih je u slano more i gadjao bih je kokosom ili.. postavio bih je ispred kokos palme i kao cekao da joj kokos padne na vanglu. salim se, ne bih to i misli mi nisu takve, ali me ta zena bas nervira. cekaj... koja psihihologija stoji iza toga da odes, ostavis troje male dece i kao.. "ja sam otisla zbog vas!!???" a tek nagon za povracanje kada je njen tim kao tesi..

11 hours ago, Halvard said:

Meni je OK, doduše teško da može lošije od onog prošlogodišnjeg užasa. Sviđa mi se ovaj koncept igara u paru, a kladim se da su igru za lični imunitet sad stavili pre plemenskog samo zato da više ne bi u najavama spoilovali ko je pobedio, Ekipe deluju zanimljivo, mada je malo čudan vajb, izgledaju kao da su tu 100 godina, svi su gladni, muče se, grozni uvjeti, teškoe. Ona mamika se prvog dana rasplakala za decom :wacko:

Naravno, Hrvati su mi standardno zanimljiviji i zasad me kod njih niko preterano ne živcira, osim što Nika nije opravdala svoje slavno ime i pošla stopama imenjakinje iz prve sezone.

Jelenina ozljeda će im biti najveći dobitak :D

Kod naših uvek mora da bude neko ko će mi piliti po svakoj gangliji, sad je to Stefan. Aleksa kome smetaju saplemenici "koji govore ružne reči" mi je totalni hit, emituje ozbiljan Ognjen stajl psiho vajb, nadam se da će ga ispoljiti u punom sjaju. Najviše mi se dojmila Katarina, verovatno što likom podseća na prvosezonsku Niku.

Moj hrvatski izbor ove godine je Matea :happy:

meni je ona bas simpaticna, dala je sve od sebe, pogotovo me nerviraju sto su ljuti zbog zastavice [kada se nije obazirala, ali zapravo je toliko bila fokusirana da nije cula] i kako je nisu culi, a to samo znaci da je SVE od sebe dala :( 

ovo me zanima i da li mozda znate pravila do sitnih crevaca:

- da li tim moze da se snalazi sam za: vatru, hranu, materijal za skloniste? ili im produkcija diktira sta i kako. nebitno da li je gubitnicki ili tim koji dobija.

- zanimljivo da niko iz tima zutog/zelenog nije sposoban da uradi nesto vezano za: hranu/skloniste. da li je i ovo deo produkcije, da tako zapravo mora? ono sto dobiju, to im je? nema toga da oni kao nesto idu i sami uz pomoc stapa i kanapa naprave sebi ugodjaj - organizuju se da im pobeda zapravo ne treba. da na neki nacin uzivaju u svom timu i tako zajebu, da tako kazem produkciju. 

@hoffnung

Nije im zabranjeno da se sami snalaze, ali postoje neka ograničenja u smislu koliko daleko smeju da se kreću (nema izlaženje iz obeležene zone, tj. "kampa"), ne smeju se koristiti stvari koje produkcija ostavi za sobom itd.

U svim sezonama su takmičari sami sebi obezbeđivali hranu osim onog što dobiju kao nagradu, problem je što osim riba, raža i kokosa tamo nema bog zna čega jestivog. Kamp mogu da prave kako im je volja, to sad već zavisi od toga koliko su kreativni i angažovani.

Prethodne dve sezone su Hrvati gubili igru za materijal za gradnju kampa i svejedno ga dobili narednog dana, pa se @Valk nervirala :happy:, sada se do desilo našima. 

Meni je Jelena isto OK i ne deluje delulu kao Varja prošle godine, ali stvarno je juče bila jezivo loša na poligonu čak i ne računajući onaj katastrofalni peh sa zastavom. Tamo se takve stvari ne praštaju, nemam sumnje da bi je bacili pod voz na plemenskom da se nije povredila.

Ovo je bila super igra, nadam se da će nastaviti ovako :thumbup:

kako je bila dobra ova borba izmedju srdjana i marina... srdjan ga je dosta ostavio iza sebe + sve kako je isplanirao [da priblizi kockice mestu gradnje] sve je uradio kako treba i pade covek. :D da tako kazem na samom kraju. mora da je bilo bolno, buduci da je i on jedan koji se vrti oko toga da bude alfa. mada je lik super. cini mi se da su obojica jako dobri za svoje timove. npr ono sto je marin nekao niki vezano za samu borbu i da se posveti sebi, upalilo je na kraju! 

edit: mada voditelj sada kaze da je to sto je srdjan priblizio kockice, da mu je samo odmoglo. to cu posle da vratim, da vidim. 

Edited by hoffnung

Anastasja bi zbog ovoga trebalo da bude direktno nominovana. Prošlu sezonu su usrali baš zbog ovih grupnih nominacija koje su ubile svaku napetost.

LOL, videografi se smorili, došli da vide kako izgleda i ne svuđa im se. Ovaj jedan voli prirodu ali na 2-3 dana, kao ja da sam se prijavio :ajde: