April 4, 201212 yr au bre,pa napravili su to sklonište i sebi pa tako i svima..šta sad trebaju svi da im se klanjaju i ljube noge do kraja života?
April 4, 201212 yr Author Cia snajka Cia...To mora da je zavera protivu Velje i Simovića. Taman smo podigli temu i gledanost a oni nas pobrisaše! Samo tako. Kao da ničeg nije ni bilo.
April 5, 201212 yr Author Pa obrisali postove CIA, BIA, UDBA, Mosad i MI5, svi zajedno.A Velja, pa znaš Velju!
April 19, 201212 yr evo upravo gledam. preokret sabija u survajveru. karadžić je još tu. nisam očekivao da će dovde da dogura.navijam za staniju.eo sad ovaj nesto prdi o skidnaju masaka, nece da izgubi obraz, trtmrt... Edited April 19, 201212 yr by McCabe
April 19, 201212 yr Author Al ga je ispušio Marko. I neka je, počeo je da smara sa političkom korektnošću.
April 20, 201212 yr Ispo je glupav, inace deluje mi najljigaviji od sve dece, samo je morao paziti šta čini,Podseća me na jednog Tibiku koji je kad smo bili deca živeo u susednim žutim zgradama u kojima su maltene svi stanari skrnavi samo tako, uvek kad se setim žutih zgrada setim se i Tibike, prljav, masan, ljigav i omalen. Pričalo se da se sa Tibikom ne valja kaciti jel on grize za jaja, ja sam tada stvarno u to verovao, i da znate Tibiku niko nije dirao. Ne znam zašto al ovaj mi je isti Tibi.
April 23, 201212 yr Ja bih glasovao za rukometaša (Ognjen valjda). Bela maska bi išla onom izoperisanom caru Nevenu.