Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena

salerokada

Recommended Posts

Posted

au bre,pa napravili su to sklonište i sebi pa tako i svima..šta sad trebaju svi da im se klanjaju i ljube noge do kraja života?

Posted

Šta se desilo sa postovima???

Posted
Cia snajka Cia...
To mora da je zavera protivu Velje i Simovića. Taman smo podigli temu i gledanost a oni nas pobrisaše! Samo tako. Kao da ničeg nije ni bilo.
Posted

Kakvi postovi, kakav Velja?

Posted

Pa obrisali postove CIA, BIA, UDBA, Mosad i MI5, svi zajedno.A Velja, pa znaš Velju!

Posted

Ja sam vec cuo da ta Stanija ima veoma jak lobi, izgleda istina

• 2 weeks later...
Posted (edited)

evo upravo gledam. preokret sabija u survajveru. karadžić je još tu. nisam očekivao da će dovde da dogura.navijam za staniju.eo sad ovaj nesto prdi o skidnaju masaka, nece da izgubi obraz, trtmrt... :yawn2:

Edited by McCabe
Posted

Al ga je ispušio Marko. I neka je, počeo je da smara sa političkom korektnošću.

Posted

Ispo je glupav, inace deluje mi najljigaviji od sve dece, samo je morao paziti šta čini,Podseća me na jednog Tibiku koji je kad smo bili deca živeo u susednim žutim zgradama u kojima su maltene svi stanari skrnavi samo tako, uvek kad se setim žutih zgrada setim se i Tibike, prljav, masan, ljigav i omalen. Pričalo se da se sa Tibikom ne valja kaciti jel on grize za jaja, ja sam tada stvarno u to verovao, i da znate Tibiku niko nije dirao. Ne znam zašto al ovaj mi je isti Tibi.

Posted

meni je ovaj baletan najiritantniji

Posted

+1Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Ja bih glasovao za rukometaša (Ognjen valjda). Bela maska bi išla onom izoperisanom caru Nevenu.

Posted

preterano kompetitivan, neukusno teatralan i jezivo preozbiljan.