Sara Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 1 hour ago, Valkyrie said: Nemoj tako, poverovalo joj se i ovde na topiku i učitao neki tračak samostalnog donošenja odluka. ako misliš na mene, neee.... od početka mi je to delovalo kao neka podvala Andjela je smutljivica al prilično providna u svakom slučaju, koji god su joj bili motivi, u nekom trenutku će joj se obiti o glavu. trenutno sam skroz tim Denis & David kad su plavi u pitanju. Naročito David. Marko ima samo 27g, ja bih mu dala 35 bez da trepnem. mnogo je veliki davež Često pominju neku Bojanovu agresivnost, ja to ništa nisam primetila ili nije ni prikazano?
Valk Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 30 minutes ago, Sara said:ako misliš na mene Ne mislim. a ionako se zezam, ko da je bitno 1
nisam ja Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 38 minutes ago, Sara said: Marko ima samo 27g, ja bih mu dala 35 bez da trepnem. ovo sam teo juče da otkucam.
Valk Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Ne stari lepo, ima zaliske na kosi a i što je mršaviji sve je sprčkaniji. Mlađi od Denisa 4 godine a ko da mu je ujak.
nisam ja Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 video sam negde poređenje sa početka i sad. bukvalno su svi imali obrašćiće 😂 denis fizički i dalje se drži ostali svi propali. mare fejkara. i ta kosa mu izgleda fejk.
nisam ja Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 i niko mator ove godine. kolko je imao onaj ramiz? 60?
Valk Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Plavi i ove godine omakli gerijatriju, čudi me da Crveni nisu pojačani nekim ispisnikom Živojina Mišića. Zato je Aleksa pevač umalo dušu ispustio prve nedelje, reanimirali ga tamo, ipak je zadržan taj detalj. One slike deluju namerno kao da su svi blago tapacirani, kanda da se vidi posle veća razlika. Luku da ne prepoznaš sa slike i ovo u šta je omršao.
nisam ja Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 op, op, da li to konačno imamo ljubavne iskrice?
zoki Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Branko sa Telepa iz prošle sezone >>>>> nesposobni Luka
Halvard Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Da li će ovo biti prva pobeda Hrvatske nad Srbijom u košarci u istoriji
Recommended Posts