Sara Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Imam neki utisak da kod crvenih niko nije smeo, kao da se Nina sama javila Mada bi bilo zanimljivo videti sta bi ona dvojica pazarili na pijaci😂
Sara Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Pobedila Davida, nije mala stvar. Skoro da anulira onaj zadnji kiks al sa Ninom se nikad ne zna ima ogromne amplitude.
nisam ja Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 mare: ja obožavam da se cenkanj. poligon mi bio dosadan za gledanje. premotavao sam. ovo sporazumevanje krindžara.
Milošica Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 (edited) 5 minutes ago, nisam ja said: mare: ja obožavam da se cenkanj. poligon mi bio dosadan za gledanje. premotavao sam. ovo sporazumevanje krindžara. Uzbuđenje dok to priča Pri tome nije hejt, već mi je smešno što sebe ne mogu da zamislim takvog. Luka mi deluje kao čovek koji ima neke ozbiljne komplekse i svesne/podsvesne nesigurnosti u sebe. Možda grešim. Edited April 24, 2023 by Milošica
Valk Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 2 hours ago, Halvard said: A i Valkira da se malo raduje, red je 7 minutes ago, Halvard said: Valkira se zapila Nije valjda da samo ja navijam za Crvene?? evo upravo sam odgledala, kasnila u startu pa sam slučajno zabola spojler na topiku da je Nikolina trijumfovala u štafeti (dobro je jer bih se prekapila na 9-9 da ne znam rezultat a David Vs Niksi-Kiksi se odvija). Šta reći, koju posluku porati.. Crveni su u naletu i mentalno trenutno na upper side u odnosu na Plave ali i dalje jako lako gube veliku prednost a faktor sreće nije nešto na šta oni treba da računaju. Kalu danas nije nijednom čak ni gurao ono čudo, uopšte nije igrao i mislim da je prvi na spisku za van. Jedino ako Luka izlobira Natašu da bude treći glas za Marka a ostali glasovi se raspu, mada bih stvarno rekla da je Kalu no brainer.
Halvard Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Slažem se za faktor sreće, neće Tonka uvek biti ovakav baksuz. Ako ne izbace Kalua, def nisu normalni. Mada ja stvarno mislim da su zaboravili da postoji.
smooth.Op Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 7 hours ago, Valkyrie said: Kalu danas nije nijednom čak ni gurao ono čudo, uopšte nije igrao i mislim da je prvi na spisku za van. Zbog povrede nije igrao. 1
J-♣ Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Ako dođe ove nedelje da crveni nominuju, verujem da će Luka imati prednost nad Kaluom. Čini mi se da Luka mnoge iritira, bar iz ono malo dijaloga što su prikazali ove zadnje dve nedelje.
copkillah Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Luka je kao parenje mačaka, niti veće dreke, niti manjeg kurca. Dečko na papiru treba da kida, a u praksi je jedan od najslabijih takmičara, tvrdim da je ono što je sinoć uspeo da dobije duel bila čista slučajnost. Mislim da niko nema manju koncentraciju od njega u finišu, tj u gađanju. Ne bi bila šteta da ispadne, mada bi to sjebalo kumaricu pa bi možda uticalo i na rezultate u tom smislu. 1
Valk Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Neće Luka napolje dok god kontroliše temper i hrani ih. Svi su u nekom momentu bili u kurcu (osim Lazara koji tek sporadično izgubi poen) tako da će mu slabiju formu lakše oprostiti. Pa i Draga se raspadala par nedelja i tek sad je malo vaskrsla. Kalu je 1/1 easy target, njega bez griže savesti i dizanja frke i tenzije mogu glasati obe struje crvenog plemena. Za posle će vidimo. Nije mi jasno što je Luka toliko kivan na Bojana (za Marka znamo da ga nervira), mada su i drugi konstatovali da Bojan prolazi kroz neku gadnu fazu i da je trenutno bolje izbegavati ga.
Halvard Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Meni je i dalje najjače što su ona dvojica tako lako popušila Anđelinu foru
Halvard Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Nisam gledao sinoć poslednjih 15-ak minuta, sad nadoknađujem. Mislim da je ovo prvi put da se solidarišem sa Lukom i Lazarom, tačno bih zadavio nekog ko bi pokušao da me učinda plešem. Što ne menja činjenicu da je Luka poprilična dijabola. Heh, i Anđa ima sob story. 1
Valk Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 1 hour ago, Halvard said: Meni je i dalje najjače što su ona dvojica tako lako popušila Anđelinu foru Nemoj tako, poverovalo joj se i ovde na topiku i učitao neki tračak samostalnog donošenja odluka. 1 hour ago, Halvard said: Mislim da je ovo prvi put da se solidarišem sa Lukom i Lazarom, tačno bih zadavio nekog ko bi pokušao da me učinda plešem. Verujem da je tu presudila lična netrpeljivost, da ne učestvuju u toj plemenskoj aktivnosti. Ali kad krene onim novosadskim akcentom da priča kako je ples isfeminizirana stvar Marko doduše i odaje neki “vajb”, možda ga zato ovaj homofob ne miriše.
Recommended Posts