Jump to content

Survivor za sva vremena

Featured Replies

Kako to mislis?

Andjela je glasala za Noru koja je iz njenog klana, dakle nestrateski, ona im je najslabije karika i leti prva cim eliminisu Denisa i Davida

Leo je glasao za Davida, sa kojim je dobar, dakle strateski.

Dajem prednost strategiji do ujedinjenja, posle samo poligon 

Anđela bi glasala za Davida 1/1 da nije bila sigurna da već ima dovoljno glasova, ovako je htela da umanji šanse da Denis nju nominuje.

Leo ne samo da je do guše u klanu, već ima ambicije da ga preuzme.

Slazem se za Lea.

Palo mi na pamet da je Andjela cak i u dogovoru sa ostalima dala nebitan glas Nori, da ne bude jednoumlje sto je zamereno Plavima kad su ono glasali za Aleksu. U fazonu da se Vlasi ne dosete.

Nekako mi Andjela ne izgleda kao karakter koji ce da pliva uzvodno, za razliku od Denisa i Davida.

Moguce da gresim, imamo malo uvida u desavanja narocito kod Plavih, plus rezija.

Najgore sto sam kao zadnji pacenik pokusala da se informisem kod komsija al naisla samo na 'ovaj video nije dozvoljen za prikazivanje u vasoj zemlji'😂

Nisi gledala Survivor+ očigledno, Jelena je to lepo objasnila. Kaže nema šanse da Anđela nije znala da već ima spremnih 5 glasova za Davida. Ovo je uradila da bi sebe predstavila kao objektivnu, u slučaju da se krene s glasanjem za nekog iz Klana, da odbije od sebe glasove Davida i Denisa. 

I navuce bes svojih 

neka obrnuta logika, al ajde sve je moguce 

Pa rekla je prilikom obrazlaganja glasa "ovo tebe neće nikako ugroziti a ja ću ti objasniti što sam glasala ovako" 

Znači zna broj glasova za Davida.

Svakako mislim da će sledeći scenario biti taj da će David i Denis grčevito morati da se bore za lični imunitet bukvalno svaki put, pa kad ubodu - uboli su. Biće zanimljivo gledati D&D kako kuvaju sebi, mada verujem da će Denis to preuzeti na sebe, deluje sposobnije svakako. 

Edited by Valkyrie

Da, taj survivor+ dosta objasnio

Meni vec bila smesna ideja da ce David pokajnicki da se vrati kod Sanje na kazan😂

Al realno je Sanja teška budala, jedno 16 x mu je spočitala da nije u hotelu s pet zvjezdica, kao da je on zahtevao ne znam kakve specijalne uslove a ne elementarno poštovanje neke higijene. Baš je smorila, umislila da je stvarno zaboravljeni redov u nekoj džungli Vijetkonga a ne u tv showu. Kao da je a must da se porazboljevaju ili fasuju neke parazite, da bi sve bilo "autentično" :wacko:

U svakom slučaju deluje da joj je baš ubo živac, popizdela je. Da sam David, spavala bih na drvetu. 

Edited by Valkyrie

Odlican opis😂😂

U najavi crveni se raduju, znaci pukli su opet

Ne mora da znači, čini mi se da ove sezone manje misleaduju najavama. 

U Cro verziji "plavi se raduju"!

Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka

Leo tihi vođa.

Kako ih je Anđa obrlatila :lolol:

Anđela zajebana lička krv.

David i Denis I Love You Hearts GIF by Henque

Edited by Milošica