Valk Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 3 hours ago, Halvard said: Plavi i da su izgubili opet imaju koga da izbace, a svakako nisu opušteni jer Denis tek treba da saopšti svoju odluku, a kapiram da svako od FAAN ekipe misli da je The One. Oni baš misle da će Filipa nominovati Denis jer se otvoreno mrze. zavisiće odluka i od toga da li ide i David ili ne u izbacivanje jer neće Denis hteti da ugrozi ni njega.
Sara Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 2 hours ago, Halvard said: Pridruži mi se u Tonka-klubu, ima mesta A, ne! Ako predjem na tamnu stranu, za Denisa cu😂 1
duda Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Bojan jeste nezanimljiv. Ali Lazaaaar , za njega baš ne bih mogla da navijam. Pre bih batalila gledanje.
Valk Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 1 hour ago, dùda said: Pre bih batalila gledanje. jel se sećaš kad smo prošle godine rekle da ne gledamo više? Ni ja isto! 1
Valk Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Ja trenutno navijam za Anju* od crvenih, Dragan me malo odbio luzerskim ponašanjem i raspadom ali nisam digla ruke. Plavi su mi totalna katastrofa, Leo mi je bio ok ali je počeo da se ponaša funjarski malo i sad mi je na ledu. Ipak sam naklonjenija outcast amigosima. * fashion note - falim te bože da je prestala da plete one sitne kikice u krug oko glave, kao meduza neka, sooooo ‘90ies vibe
duda Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Kod ovih plavih ni meni baš niko nije simpatičan. Prošle godine su bili bolji. Sad niko nije ni blizu Gorana i Nevene, pa i Tene i Nike.
duda Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Jaooo, čuj Filipa što kenja jbt. Kakvo obrazloženje što daje glas Davidu 1
J-♣ Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Sanja se baš primila na ovaj šou. Kad se vrati doma, živeće u svom survajveru kao neki robinson. 2
duda Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 14 minutes ago, Halvard said: David je anti-Tena. Pazi sad kad baš on ispadne. Neće. Spoiler Ispada Marina, nažalost klan ostaje na broju
Recommended Posts