duda Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Ovo je baš frustrirajuće . Sanja nije nekorektna, barem ne prema crvenima, ali sad mi već ide na nerve
duda Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Po tnjiteru se priča da Anja ispada u petak. Ako tako nešto crveni izvedu, najozbiljnije ću krenuti da navijam za plave.
Valk Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 9 minutes ago, J-♣ said: Sanja korisnija nego prošlogodišnja Nevena skoro pa sama donela pobedu plavcima Jao jbt, ja sam na 3-1 za crvene, kad se prevarim pa otvorim topik lepo se sjebem načisto. Evo 3-2
Valk Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 5 minutes ago, dùda said: Po tnjiteru se priča da Anja ispada u petak. Ako tako nešto crveni izvedu, najozbiljnije ću krenuti da navijam za plave. Prvo ne znam ko je sposoban da glasa za Anju a drugo mislim da crveno pleme mora da glasa muškarca a plavo ženu (zbog kvote)
duda Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Nadam se samo (jer Boki već jako drami), da nisu smislili da plavi recimo nominuju crvene . Sve mi nešto na to ide. Jedino tako može Anja da ispadne.
J-♣ Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 8 minutes ago, dùda said: Ovo je baš frustrirajuće . Sanja nije nekorektna, barem ne prema crvenima, ali sad mi već ide na nerve neko joj odavde dao nadimak tasmanijski đavo i pristaje joj i više nego 1/1 (u početku u kampu kad se ne radi ništa non stop bacala neke cepanice ili kamenje simulirajući završnicu igre na poligonima, moj rispekt za to )
Sara Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Nema nize, plavi nas sazaljevaju, tuga Ako ispadne Anja, onda kod crvenih pobednik treba da bude onaj ko najduze izdrzi bez hrane a da ne umre. 4
duda Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Nešto ima veze sa ogrlicom, možda će Nataša direktno da nominuje ? Nadam se da sam ipak provalila glupost u prošlom postu
Valk Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Joj ova tananana pesma plavih Pa još kad imitiraju Indijance i poklič... 1
Valk Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 (edited) Crvenima se popravila atmosfera i generalno više nije dranje tipa 8-0, dobri su s obzirom na apsolutni manjak hrane i nagrada. Samo moraju početi da nominuju slabe igrače i kraj priče. Svaki bod je važan. Edited April 12, 2023 by Valkyrie
duda Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 14 minutes ago, dùda said: Nešto ima veze sa ogrlicom, možda će Nataša direktno da nominuje ?
Halvard Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Ovi izgleda zaboravili da Kalu uopšte postoji. Nataša je jednostavno preglupa. Ovo rezonovanje za nominovanje Nikoline... Ne bi me čudilo da ona nominuje Anju.
Halvard Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 1 hour ago, J-♣ said: Sanja korisnija nego prošlogodišnja Nevena skoro pa sama donela pobedu plavcima Nevena je imala mnogo ozbiljniju konkurenciju, ove nesrećnice bi i Sumeja oduvala. Nataša uspela da izgubi od Nore koja se sa pola poligona vraćala nazad, a u plemenu se i dalje tripuju da je neki mnogo zajeban igrač, pa jbt.
Recommended Posts