kud u maglu Simoviću Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 oni su tamo od početka marta, kao što msv kaže 7-10 dana 1
radisa Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: oni su tamo od početka marta, kao što msv kaže 7-10 dana Thanx, ja sam bio nekako ubedjen da je mnogo veca razlika...
kud u maglu Simoviću Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 vrv zbog prethodnog, tada je početak emitovanja bio vezan sa njihovim povratkom u srbiju
Sara Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 (edited) I meni je Nigor bio zanimljiv. Steta. Ovi omladinci su prilicno praznjikavi. Ili je do rezije. Videcemo. Taktika im je debilna, vec ne glasaju u korist tima. Ako tako nastave, vidjen nam je Goran kao pobednik. Sigurica kao u igrici x/o Da dodam. Goran je do sad pokazao kompletnost. Lep i ima mozga, a izgleda i karaktera. Poludeo je sto su ona dva magarca vukla Tenu po pesku. Sve plusevi kod mene. Steta sto je njihov. Edited March 26, 2022 by Sara
Milošica Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 9 minutes ago, Sara said: Da dodam. Goran je do sad pokazao kompletnost. Lep i ima mozga, a izgleda i karaktera. Poludeo je sto su ona dva magarca vukla Tenu po pesku. Sve plusevi kod mene. Steta sto je njihov. Steta sto je Hrvat
Sara Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 Ako nasi ne izbace uskoro Ivonu, moracu da predjem preko toga😂
Valk Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 Jeste poludeo što su je vukli ali: "Da ste joj dali da ustane, to bi bila 1 sekunda, ovako ste je vukli 10" Sorry, @Sara
PavleV Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 15 hours ago, Sara said: Taktika im je debilna, vec ne glasaju u korist tima. Ako tako nastave, vidjen nam je Goran kao pobednik. Sigurica kao u igrici x/o Koliko sam ja razumeo, jedan pobednik biće iz našeg plemena i jedan iz njihovog. Goran je svakako favorit kod njih, ali igra je takva, da ne pobedi uvek najbolji.
msv Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 Tu je i ostrvo odbačenih https://nova.rs/survivor/misterija-treceg-ostrva-sta-nas-ceka-u-nastavku-survivora/p 1
msv Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 22 hours ago, msv said: Tu je i ostrvo odbačenih https://nova.rs/survivor/misterija-treceg-ostrva-sta-nas-ceka-u-nastavku-survivora/p Ipak nije to to, nema povratka. Ivana Banfić napustila zbog povrede.
Sara Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 Sad imam malo bolje misljenje o Mini. Ivona standarno, energetski vampir 1
Recommended Posts