April 1, 20232 yr 1 hour ago, dùda said: Čula sam kad joj je Boki rekao nešto u fazonu da je ona sigurna još jednu nedelju. E sad, ko zna šta je mislio. Ok, ako joj ne vredi imunitet, onda je ona na meti, pre Amera. Tako je bilo prošle godine, verovatno će i ove... Isto pleme ne igra ponovo za lični imunitet, važi za oba plemenska...
April 1, 20232 yr Pa eto, meni je isto tako nešto ostalo u malom mozgu, samo sam pobrkala jer sam mislila da se bore dodatno, pa da još jedno ima imunitet.
April 1, 20232 yr anđela mi je od starta izgledala kao najglindžavija. izgleda da se crveni ne slažu sa tim.
April 1, 20232 yr Anja napreduje svakog dana u svakom pogledu Ja da glasam leteo bi Amer I da, zene su donele pobedu crvenima Edited April 1, 20232 yr by Sara
April 1, 20232 yr 1 minute ago, Sara said: Anja napreduje svakog dana u svakom pogledu Ja da glasam leteo bi Amer I da, zene su donele pobedu crvenima Amer će i da leti Reče Luka čini mi se da će oni pogurati žene danas svojom energijom
April 1, 20232 yr odlična igra. lepa za oko. mada sam mislio da će plavi da izdominiraju. luka je uspeo odmah da poništi denisa i to je bilo dosta bitno. marija osvojila maraton, dve drage, dve anje...