Velocipede Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 1 hour ago, dùda said: Čula sam kad joj je Boki rekao nešto u fazonu da je ona sigurna još jednu nedelju. E sad, ko zna šta je mislio. Ok, ako joj ne vredi imunitet, onda je ona na meti, pre Amera. Tako je bilo prošle godine, verovatno će i ove... Isto pleme ne igra ponovo za lični imunitet, važi za oba plemenska...
duda Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Pa eto, meni je isto tako nešto ostalo u malom mozgu, samo sam pobrkala jer sam mislila da se bore dodatno, pa da još jedno ima imunitet.
nisam ja Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 anđela mi je od starta izgledala kao najglindžavija. izgleda da se crveni ne slažu sa tim.
nisam ja Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 ne sećam se ovolike netrpeljivosti međuplemenske u prošloj sezoni.
Sara Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 (edited) Anja napreduje svakog dana u svakom pogledu Ja da glasam leteo bi Amer I da, zene su donele pobedu crvenima Edited April 1, 2023 by Sara 2
duda Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 1 minute ago, Sara said: Anja napreduje svakog dana u svakom pogledu Ja da glasam leteo bi Amer I da, zene su donele pobedu crvenima Amer će i da leti Reče Luka čini mi se da će oni pogurati žene danas svojom energijom
nisam ja Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 odlična igra. lepa za oko. mada sam mislio da će plavi da izdominiraju. luka je uspeo odmah da poništi denisa i to je bilo dosta bitno. marija osvojila maraton, dve drage, dve anje... 2
Recommended Posts