March 25, 20223 yr 2 hours ago, nisam ja said: stevan će realno postajati bolji kako bude gubio višak mase. ma on je, realno, crko gladan, to naviklo na omlet od osam jaja za doručak, pa sam je pričao.
March 25, 20223 yr 3 minutes ago, radisa said: Nju sigurno nece izbaciti... kad postane gusto biće dobronamerno “ajde ti kući kod sina, jebeš ovo sve..” iju, al Roko plače za majkom, ovo sve infantilno jbt Edited March 25, 20223 yr by Valkyrie
March 25, 20223 yr Ajoj,da mi je neko pricao ne bih verovala Moj sin nije plakao za mnom ni kad je sa vrticem isao na rekreativnu Ovo mogu da shvatim samo kao nervni slom. Jadan covek. Edited March 25, 20223 yr by Sara
March 25, 20223 yr 2 minutes ago, Sara said: Ajoj,da mi je neko pricao ne bih verovala kad je trebalo plavi da izaberu lidera, neko je u našem taboru spomenuo Roka ali je Mica upala sa “ma de Roka, pa on stalno plače”
March 25, 20223 yr Ne znam zašto toliko potcenjuju Nađu, uopšte nije loš igrač, daleko je bolja od Ivone i Mine.
March 25, 20223 yr 2 minutes ago, hefaca said: Koliko su plavi jadni 🤮 Nemoj takoo, bas su simpaticniji😂
March 25, 20223 yr 3 minutes ago, Halvard said: Ne znam zašto toliko potcenjuju Nađu, uopšte nije loš igrač, daleko je bolja od Ivone i Mine. Nadja je odlicna. Bolja je od vecine