March 24, 20223 yr Ivona ili Mina ne bih zazalila ni za jednom Edit "za tvoje dobro" me navodi na Nigora🙄 Edited March 24, 20223 yr by Sara
March 24, 20223 yr ove naše su metiljave baš. što smo gurali mine i ivone? milica i nađa su sitne? nika zver.
March 24, 20223 yr 1 minute ago, nisam ja said: ove naše su metiljave baš. što smo gurali mine i ivone? milica i nađa su sitne? nika zver. Nadja je malena, Milica je gladijator Nika jeste zver, moj utisak je da je ona najagresivnija u oba plemena
March 24, 20223 yr Nika nije izgubila mislim nijednu od ovih igara, žena izuva koliko je jaka. @SaraStevan u prvim trkama nosi Niggora, u ostalim vuče Minu i Ivonu. Kapiram da je besan kao ris, ali realno ga natovare ko magarca.
March 24, 20223 yr e, a maša? pokušaji sa nigorom su stvarno vrhunski bili 😂 lik je valjda u svakoj igri pao na glavu bez želje da se digne.
March 24, 20223 yr On 22.3.2022. at 23:11, Sara said: Ala s*** ovaj naš voditelj Edit: Nika je najagresivniji takmičar u obe ekipe 3 minutes ago, Sara said: Nadja je malena, Milica je gladijator Nika jeste zver, moj utisak je da je ona najagresivnija u oba plemena
March 24, 20223 yr Masa je jaka ali je sirovina, kad treba obuzdati snagu malo zakaze. Stevan nikako da mi postane zanimljiv. Spor je i nekako nema vatre u njemu Edited March 24, 20223 yr by Sara
March 24, 20223 yr joj, ali s naše strane mega lejm momenat kad Ivona dobacuje Goranu “nemoj da nam ispadneš, mi te gledamo svaki dan” Koka traži muža
March 24, 20223 yr 7 minutes ago, Sara said: Grozna je Misliš, GHOZNA. Nisam znala da je Sumejja iz BIH, ali nosi ljiljan oko vrata pa sam joj pogledala IG. Fale Slovenac s njine i Makedoneros s naše strane i da krene šenlučenje.