Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 1 minute ago, Halvard said: Sta beše ono priča @Valkyrie, Neve mnogo plače Iskreno se zahvaljujem Mici i Stevi što su mi rešili stomačni problem koji me je mučio ovih dana baš si pokvaren, a Neveni verovatno ponestalo u rezervoaru.
Halvard Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Kraljica Ipak, bojim se da neću biti srećan posle duela.
Halvard Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 3 minutes ago, Valkyrie said: baš si pokvaren, a Neveni verovatno ponestalo u rezervoaru. A moram malo 1
nikolatb Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Brate, suštinski je Nađa zaslužila da ga odvali u duelu, brate. 1
duda Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 1 minute ago, Halvard said: Ipak, bojim se da neću biti srećan posle duela. Što ? Navijaš za Niku ? Mislim da ona ima veće šanse. Doduše, zavisi od toga šta će da nameste. Nadam se da će proći Nađa i Tena, nekako su više zaslužile.
Halvard Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 (edited) Bude li ga pustila u duelu, odreći ću je se preko novina. Ništa ne može da me iznervira kao kad moj avatar zasere olimpijsku štafetu, ali onih Nađinih pola sekunda protiv Stevana malopre je bilo blizu. @dùda Da, navijam za Niku, ali nešto imam loš predosećaj. Edited June 2, 2022 by Halvard
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 1 minute ago, Halvard said: Bude li ga pustila u duelu, odreći ću je se preko novina. neće, neće, ne sme mala u vilu 2
Halvard Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Tenina snaga volje je nešto nestvarno. Kapa dole. Nika 4
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 baš vala, koliko je ona daleko otišla a u odnosu na ove zveri fizički veoma krhka. mozak je čudo. ode Kraljica
Recommended Posts