Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 ovaj poligon nije baš naklonjen Goranu i Stevanu. brinem se za Niku, jedina joj je šansa da Tenu def ne krene gađanje.
duda Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 1 minute ago, Valkyrie said: ovaj poligon nije baš naklonjen Goranu i Stevanu. brinem se za Niku, jedina joj je šansa da Tenu def ne krene gađanje. Nika ima u duelu veće šanse od Tene. A po svemu sudeći, njih dve će u duel. Boki stalno spominje duel.
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 joj da, ja sve kontam četvrti odmah ispada a i pitanje je šta će tačno biti duel, mada vrv kao za uobičajeno ispadanje
msv Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 (edited) Je l' stvarno Steva rekao Milici "majko"? Edited June 2, 2022 by msv 1
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 (edited) pa njega zovu Mali ja sam kod Stevana i Nađe Edited June 2, 2022 by Valkyrie
duda Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Guru ??? Veliki čovek i sportista. Pa jbt, kako mi to ništa ne vidimo
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Crveni nadoknadili sva plakanja plavih, ali ima smisla, mnogo su povezani ovih nekoliko ljudi i šta su se samo nagladovali do sad. nisu mi patetični, stvarno kontam da adrenalin i emocije čine svoje. 2
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Milice, bravo! apsolutno zasluženo, stvarno je neverovatna. 4
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 1 minute ago, msv said: Stevica ne plače zbog Milice nego zbog duela sa Nađom pa rekao je da je Nađa najjači duelista u celom Survivoru. svejedno mislim da nije sad on tip da nešto histeriše i besni i ako ispadne.
Halvard Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Sta beše ono priča @Valkyrie, Neve mnogo plače Iskreno se zahvaljujem Mici i Stevi što su mi rešili stomačni problem koji me je mučio ovih dana To, Nika! 1
Recommended Posts