Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Ima li vode večeras ili Nikača ima čemu da se nada? Žao mi je, sagorela je od početka, mnogo se davala i vadila ih puno puta. Nažalost preveliki hendikep ima sa vodom a ni ne gađa nešto wow.
lostfanforever Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Da, 90 posto igara ima neko gadjanje, a Tena je cini mi se opasno usavrsila taj skill. Nije da imam nesto protiv nje ali mi je dosta glupo da se toliko potencira jedan tip igara/skill 1
duda Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 (edited) Koja kenjaža ed. mislim na emisiju, ne na prethodni post, da ne bude zabune Edited June 2, 2022 by dùda 1
radisa Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 1 minute ago, dùda said: Kako Stevica leti kad mu je za vlastito dupe. Stevica bi na takmičenju nesposobnih bio drugi jer je i tamo nesposoban da pobedi... 3 1
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 9 minutes ago, dùda said: Tena danas lošija nego inače. a Nevena gađa ko nikad 1
duda Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Jel sad ako Milica osvoji treći poen,onda Steva i Nađa idu u duel ? Ako je tako, Steva ćao
Recommended Posts