radisa Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Just now, dùda said: Bogme Rubi je bolje postavio kocke Danas sam saglasan... Nevenina druga kocka stoji jako loše
Valk Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 (edited) i ja mislim ali Bojan kaže njene bolje. mada Bojan lupeta i pravila. kako su njegove sad ostale evo ne znam, užas Edited June 1, 2022 by Valkyrie
msv Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 2 minutes ago, Valkyrie said: nije, to su tri ženska glasa pročitana, peti nije. Ne, pročitana su tri na kojima piše Rubi, a videli smo da je Nevena napisala Tomo. 4 1
radisa Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 1 minute ago, Valkyrie said: i ja mislim ali Bojan kaže njene bolje. mada Bojan lupeta i pravila. Bojan lupa, ali ne znači da nam ne priča šta će biti... Što me posebno nervira... 2
J-♣ Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Igra kao stvorena za Nevenu. Kao da je organizator "mazi". Ne samo Rubija, Nevena bi oduvala sve plavce i crvene u ovom duelu.
Valk Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 (edited) 3 minutes ago, msv said: Ne, pročitana su tri na kojima piše Rubi, a videli smo da je Nevena napisala Tomo. nisam gledala u ekran kad je pokazivao papiriće. e jbg... al zasluženo Nevena, nema šta. @Halvard raduj se, jer približava se carstvo plačljivo najbolji momak Survivora, veliki džek i veliko dete. bye Edited June 1, 2022 by Valkyrie 1 1 1
duda Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Ahahaha, pa car je Rubi, kako je lepo spustio onoj zmiji izbosne
Halvard Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 9 minutes ago, Valkyrie said: @Halvard raduj se, jer približava se carstvo plačljivo Hoću, hvala Sad imam teoriju da je Neve ispala u polufinalu i da je Sumeja izlobirala da je veće pošalje u finale, i da je tako ispravila svoju "grešku". Opet poligon sutra, bezveze. Nije Nađica bez šanse protiv Steve ako se zaista bude potrudila.
duda Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 1 minute ago, Halvard said: Opet poligon sutra, bezveze. Nije Nađica bez šanse protiv Steve ako se zaista bude potrudila. nije, naravno, danas i nije bio neki motiv jer je samo jedno moglo da pobedi I to je jasno ko može a sutra je borba za sopstvenu kožu 1
Halvard Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Ali neverovatno je koliko Sumeja ne podnosi Gorana, a mislim da ni Roko uopšte nije nevin u toj priči. 1
duda Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 (edited) 9 minutes ago, PavleV said: Zašto svi plaču, sutra? 🤔 Možda ispada Stevica Edited June 1, 2022 by dùda 3 1
Recommended Posts