June 1, 20222 yr Just now, dùda said: Bogme Rubi je bolje postavio kocke Danas sam saglasan... Nevenina druga kocka stoji jako loše
June 1, 20222 yr i ja mislim ali Bojan kaže njene bolje. mada Bojan lupeta i pravila. kako su njegove sad ostale evo ne znam, užas Edited June 1, 20222 yr by Valkyrie
June 1, 20222 yr 2 minutes ago, Valkyrie said: nije, to su tri ženska glasa pročitana, peti nije. Ne, pročitana su tri na kojima piše Rubi, a videli smo da je Nevena napisala Tomo.
June 1, 20222 yr 1 minute ago, Valkyrie said: i ja mislim ali Bojan kaže njene bolje. mada Bojan lupeta i pravila. Bojan lupa, ali ne znači da nam ne priča šta će biti... Što me posebno nervira...
June 1, 20222 yr Igra kao stvorena za Nevenu. Kao da je organizator "mazi". Ne samo Rubija, Nevena bi oduvala sve plavce i crvene u ovom duelu.
June 1, 20222 yr 3 minutes ago, msv said: Ne, pročitana su tri na kojima piše Rubi, a videli smo da je Nevena napisala Tomo. nisam gledala u ekran kad je pokazivao papiriće. e jbg... al zasluženo Nevena, nema šta. @Halvard raduj se, jer približava se carstvo plačljivo najbolji momak Survivora, veliki džek i veliko dete. bye Edited June 1, 20222 yr by Valkyrie
June 1, 20222 yr 9 minutes ago, Valkyrie said: @Halvard raduj se, jer približava se carstvo plačljivo Hoću, hvala Sad imam teoriju da je Neve ispala u polufinalu i da je Sumeja izlobirala da je veće pošalje u finale, i da je tako ispravila svoju "grešku". Opet poligon sutra, bezveze. Nije Nađica bez šanse protiv Steve ako se zaista bude potrudila.
June 1, 20222 yr 1 minute ago, Halvard said: Opet poligon sutra, bezveze. Nije Nađica bez šanse protiv Steve ako se zaista bude potrudila. nije, naravno, danas i nije bio neki motiv jer je samo jedno moglo da pobedi I to je jasno ko može a sutra je borba za sopstvenu kožu
June 1, 20222 yr Ali neverovatno je koliko Sumeja ne podnosi Gorana, a mislim da ni Roko uopšte nije nevin u toj priči.
June 1, 20222 yr 9 minutes ago, PavleV said: Zašto svi plaču, sutra? 🤔 Možda ispada Stevica Edited June 1, 20222 yr by dùda