Halvard Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 Ali daj, jbt, kako je moguće I još je Nađa skoro imala Tenu na meč lopti, ova se opet provukla u svom stilu, pa dokle jebeno više Nevena se stvarno pojavila samo da bi napakostila Milici 1
Valk Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 (edited) bravo, Nađa, pravi odgovor! ovo mi je stvarno nešto najjadnije što su mogli da im prirede nakon svega Edited May 30, 2022 by Valkyrie 2
duda Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 Just now, Valkyrie said: bravo, Nađa, pravi odgovor! Ma daj bre, prvom prilikom će je opet napenaliti Ovo se sve preozbiljno shvata 1
gone fishing Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 lepo od njih što su pozvali mišicu koja im je izbacivanjem kelnera umesto maše sa dve leve omogućila ovu pobedu 1
Halvard Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 Pa ići će svakako tamo za nedelju dana svi zajedno, ne treba sad da se prave nekakve dodatne tenzije. 1
Valk Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 (edited) @duda zadnje vreme došlo kad si ti zagovornik burn it all taktike. ovo je test časti, sigurno neće propasti za jedno veče kad ionako idu svi za sedam dana tamo. Edited May 30, 2022 by Valkyrie
duda Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 Just now, Halvard said: Pa ići će svakako tamo za nedelju dana svi zajedno, ne treba sad da se prave nekakve dodatne tenzije. Ma kakve bre tenzije. Ja zbilja ne kapiram da oni ovako razmišljaju pred sam kraj priče.
Valk Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 2 minutes ago, gone fishing said: lepo od njih što su pozvali mišicu koja im je izbacivanjem kelnera umesto maše sa dve leve omogućila ovu pobedu al što joj brižne plave žene čine uslugu, svaka čast. da su neki džekovi, rekli bi “u znak poštovanja prema Stefanu, najboljem protivniku kojeg imamo, zovemo njega” nego zovu nju jbt, agendica šljaka
svigirbor Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 Na EONu nalogu u Srbiji, Nova HR otključana. Može da se gleda Survivor sa MlinarićemPoslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka
duda Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 Just now, Valkyrie said: @duda zadnje vreme došlo kad si ti zagovornik burn it all taktike. ovo je test časti, sigurno neće propasti za jedno veče kad ionako idu svi za sedam dana tamo. ma jasno, naravno, nego meni malo smešno sad to neko insistiranje na zajedništvu, koje em je upitno totalno, em uskoro završava i ide svako za sebe ali ovo je svakako bila lakša odluka za Nađu, nije ona iz priče da uradi nešto tako otkačeno
Valk Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 ja kažem iz ugla Nađe i njenog morala a ne što mislim da je dužna crvenima da s njima neka govna jede. bitno je da čovek zbog sebe ostane čist i moralan, a ne drugih. drago mi je što je tako odlučila. 1
duda Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 a evo, meni je recimo bilo trulo ono njeno glasanje za Vlajka u prvom krugu to mi je gore od toga da je danas otišla sa plavima
Michael Krueger Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 Realno su plavi bolji tim, sem Stefana koji je bolji od Tomislava. Svi ostali su egal ili gori. Nije bilo realno da naprave seriju 6-1, uz dva Nevenina poraza, tako da se na kraju sve vratilo na svoje. Mogu crveni da kukaju, ali realno su slabiji...
Recommended Posts