Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena

salerokada

Recommended Posts

Posted
Just now, Valkyrie said:

this haven’t aged well

Igra za lični je bukvalno bila držanje tacne sa pićem :D

Posted (edited)
21 minutes ago, dùda said:

Ova igra nije za Vladimira.

I to kao pohvala.

A sad vidim da konkretno mislis na igru za ispadanje, ja mislio generalno Survivor u smislu manipulativnih igrica :D

Edited by Milošica
Posted

Ja sam stekao sasvim drugačiji utisak, niti je dobar u igrama, a i suštinski brate mnogo nešto pametuje.

Posted
2 minutes ago, PavleV said:

Ja sam stekao sasvim drugačiji utisak, niti je dobar u igrama, a i suštinski brate mnogo nešto pametuje.

Ni ja ne vidim "to nešto", ali eto, da im kaže da skoče u bunar, uradili bi to, tako da "to nešto" verovatno postoji, šta god bilo.

• +1 1
Posted
22 minutes ago, msv said:

Išli bi prvo na javno glasanje

da, u pravu si, zbunio me prethodni plemenski savet i to sto su na kraju dve +1 mogle otici u duel, ali to samo ako je egal posle javnog glasanja

btw da je dala masi glas i doslo do javnog, sta mislite ko bi isao u duel? 

tu se slazem da bi nadja sa ovom novom agendom slala milicu na masu a stefana na vladu. Win-win!

Posted

Ne znam kakve će biti individualne igre. Ako budu poligoni, Milica i Stefan su favoriti, ako budu kao za lični imunitet, šanse imaju svi podjednako.

Posted
52 minutes ago, Valkyrie said:

Ma rekao bre Rubi alapača Stevanu, da je plave huškaju na Stefana. to je naravno i njima u interesu, pobogu, od njega traume imaju.

Možda Tomica. Goran ga praši već neko vreme. Nema mi ovakav potez nikakve logike, lepo su joj mozak oprali plave. Ekipa koja ima Nađu, Mašu i Suštinskog teško će do pobede, mada ako kreću da igraju pojedinačno, ako u finale za vikend ide 4-4, onda je svejedno. Konobar mi je bio najbolji čovek od preostalih takmičara.

Sumejka je teška prsotina. Od početka mi nije jasno šta su videli u njoj. Dugo je plave pomerala kao figurice. Niko da joj kaže, nema ljutiš, najgori si igrač, ajde pali kući.

Posted
13 minutes ago, msv said:

igra za lični je bukvalno bila držanje tacne sa pićem :D

a duel igra držanje visoko ruke iznad glave sa nečim tečnim što leluja :lolol:

Posted
1 minute ago, Facundo Orellana said:

Goran ga praši već neko vreme

apsolutno netačno, dobio ga je juče jednu jer je zabio obruč iz prvog. sad će statističari, sad će.

Posted
Just now, Valkyrie said:

apsolutno netačno, dobio ga je juče jednu jer je zabio obruč iz prvog. sad će statističari, sad će.

Nisam zapisivao, ali Goran dobija češće u poslednje vreme. Npr. Vlada je poslednjih nedelja malo igrao, često gubio. Takođe, Stefan sada igra uglavnom dve, barem jednu gubi. Voleo bih da vidim sadašnje procente. Stefan i Vlada su ih svakako pokvarili. Ekipa crvenih ima možda 5-6 pobeda u poslednjih šest nedelja.

Posted

Vladimir jeste znatno loše igrao u poslednje vreme, ali svejedno je uz Stefana i Milicu jedini koji plavima realno može da donese neki bod ako se još igraju timske igre. 

Pih, baš sam se nadao da će ispasti Maša, od povrede se pretvorila u najobičniju zlobnu tetku. 

Posted

Vlada i Stefan su fizički propali načisto, gladovanje je uzelo danak, sad sam se šlogirala kad je bio Vladin tribute video. Jeste vitak dečko bio ali ipak s nekom masom, sad je bukvalno kost i koža. Mislim da se malo i mentalno zamorio pred kraj a možda postao i svestan da je pitanje trenutka kada će ga odstreliti, s tim što sam uverena da je mogao glavu na panj da stavi da to neće uraditi Nađa.

@Halvard crvenima.

i nemoj da hejtuješ Mašu samo jer joj se ne sviđa tvoja devojka.

• Haha 1
Posted
7 minutes ago, Valkyrie said:

i nemoj da hejtuješ Mašu samo jer joj se ne sviđa tvoja devojka.

Busted :blush:

Ali nije baš samo zato :D

I mene je šokiralo koliko je Vladimir smršao. Isto kao i za Branka prošle nedelje, totalno sam bio zaboravio koliko je imao mišične mase na početku. 

Goran kaže da je izgubio 20 kg, ja baš i ne primećujem kod njega tako drastičnu razliku. Doduše, lakše se i primećuje kod onih koji nisu toliko masivni. 

Posted

Najmanje se primećuje na Milici i Nađi, zbog građe.

Kako je Goran mogao da zna da je na 85 kg, imaju neke doctor’s check ups nevezano za povrede?

gde li je @Milošica, treba mi da ga nešto pitam kao connoisseura.

Posted

Mislim da sam ukapirao zašto je Sumeja tako besna - istripovala se da su se udružili da je pošalju u duel s Nikom jer protiv nje ima manje šanse nego protiv Tene. Zato je ljuta i na Nevenu iako je ova 3 puta glasala za Niku na plemenskom; rekla je da se raduje što vidi samo jednu osobu iz plavog tima, a to je Nika, izjavila je u nekom intervjuu posle izlaska da je ona najbolja osoba kod plavih. 

Ona je stvarno umislila da je toliki faktor da moraju da se prave zavere da bi se ona izbacila :ajde: