Michael Krueger Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 1 minute ago, Valkyrie said: svi smo mislili da Maša otpada jer se ne vidi na leakovanim slikama sa individualnih igara. Sad def znamo ko ispada...
radisa Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 1 minute ago, gone fishing said: moćna mišica zaista veruje da može do pobede pa želi da izbaci barem jednog jakog igrača, ispraše joj mozak plavi koji se nadaju još lakšim pobedama naredne nedelje Od nedelje samo individualno... 1
Valk Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Ma rekao bre Rubi alapača Stevanu, da je plave huškaju na Stefana. to je naravno i njima u interesu, pobogu, od njega traume imaju.
lostfanforever Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Ali kojih plavih? Ko tu vuce konce? Niku otpisujem, Tena mi deluje totalno pogubljeno nakon ovakve Sumejine reakcije iako je verovatno ona... Uz Nevenu?
Valk Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 (edited) 2 minutes ago, Michael Krueger said: Sad def znamo ko ispada... ja sam prva od one tamnopute figure koja se nazire na kraju crvene klupe mislila da je Vlada. @lostfanforever Nevena ima ogroman uticaj na Nađu Edited May 27, 2022 by Valkyrie 1
duda Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Ja sam mislila da je Nađa najbolja sa Vladom, kad ono međutim. Ali koji je Steva lik jbt. On da dođe dalje od Vlade i to je cirkus 1
Valk Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 (edited) 1 minute ago, msv said: Kako im je u interesu ako počinju individualne igre? pa lepo, Stefan može svakome da zapadne u duelu, bolje da ga se reše @dùda cirkus je i da Nađa ode dalje od Vlade, tbh Edited May 27, 2022 by Valkyrie 2
radisa Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Cirkus... Najinteresantnije, i da je Steva pobedio u igri za imunitet, mislim da bi bilo isto...
msv Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Adžun obrisao post sa slikama iz budućnosti One noge nisu mogle da budu Vladine jer su deblje i depilirane ako se dobro sećam.
radisa Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 2 minutes ago, dùda said: Ja sam mislila da je Nađa najbolja sa Vladom, kad ono međutim. Ali koji je Steva lik jbt. On da dođe dalje od Vlade i to je cirkus Nadja je jako povodljiva osoba bez svog ja... I to su izgleda iskoristili... 2
Valk Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 1 minute ago, radisa said: Cirkus... Najinteresantnije, i da je Steva pobedio u igri za imunitet, mislim da bi bilo isto... Stevan bi poslao Mašu na Nađu. 1
PavleV Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Za Nađu sam očekivao i nisam, da glasa za Vladimira, ali Steva izveo ovo funjarski. 1
lostfanforever Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 2 minutes ago, Valkyrie said: ja sam prva od one tamnopute figure koja se nazire na kraju crvene klupe mislila da je Vlada. @lostfanforever Nevena ima ogroman uticaj na Nađu i ja sam kao od te figure videla Vladu ma znam da ima, jos ce ona ispasti mastermajnd iza akcija plavog plemena (+Tena) ali priznajem da mi nije odavala takav utisak do skoro... Iako kad malo bolje povucem crtu: Glasala za Gorana, nominovala Niku 2x plus sad ovo... nisu tu cista posla ... 1
Recommended Posts