Halvard Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 Bogami, ono kad je rekla da se nada da će joj pokazati njene životinje, zabrinuo sam se na koje životinje tačno misli
Valk Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 Nika i Rubi imaju smisla za humor, zabavna su njihova peckanja sa familijom. Goran ozbiljan po običaju, Tena je kućni goth kid a Nevena toliko plačljiva da nervira i rođenu majku. Još ono tetinče, plače i ona, kaže Tomislav “vidi, iste su” Teni kapa dole za autentičnost i mozak. Veoma nesvakidašnja pojava i jedinstvena devojka svakako. Simpatično to bilo nekome ili ne.
Halvard Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 Ja tek sad provaljujem ono Nađino kuvanje na kraju. Ona se očigledno kvalitetno naduvala, to objašnjava i ona izdanja na poligonu.
Valk Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 31 minutes ago, Halvard said: Ja tek sad provaljujem ono Nađino kuvanje na kraju. Ona se očigledno kvalitetno naduvala, to objašnjava i ona izdanja na poligonu. 2 hours ago, Valkyrie said: ne, ne, dečko, tako se ne prave aeroplani
Halvard Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Glupi Turci spoilovali Spoiler Prikazali su fotke sa individualnih igara. Plavo pleme je čitavo tu, dakle crveni večeras gube. Ispadaju Nađa, Vladimir ili Maša.
Valk Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Spoiler Gde si video? Mada ima smisla, da ih ostane 5-5 a ne 6-4, garant večeras neka igra snage ili frljoka.
msv Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Spoiler Poligon je večeras, jedino što su naši polusposobni kod onog nabacivanja prstenova.
Halvard Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 9 minutes ago, Valkyrie said: Hide contents Gde si video? Mada ima smisla, da ih ostane 5-5 a ne 6-4, garant večeras neka igra snage ili frljoka. Spoiler https://www.instagram.com/p/CeA_XZfDYi9/?utm_source=ig_web_copy_link Ali da li je stvarno moguće da su svi tamo odreda toliko nesposobni da im spoileri cure na sve strane
Valk Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 3 minutes ago, Halvard said: Hide contents https://www.instagram.com/p/CeA_XZfDYi9/?utm_source=ig_web_copy_link Ali da li je stvarno moguće da su svi tamo odreda toliko nesposobni da im spoileri cure na sve strane Spoiler Vladimir na zadnjoj slici se nazire levo na klupi Imamo i spojler ko nije pobedio i treba mu lova 2
Halvard Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Sumejica je zakuvala nešto. Oooh, the suspense! https://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/sumejja-sejto-intervju-nakon-napustanja-showa-survivor---725913.html Quote Uskoro ćete vidjeti što smatram svojom jedinom greškom koju sam u uspjela ispraviti i drago mi je da sam imala priliku za to jer se na kraju se isplatilo", govori. Quote "Bit ću realna jer ono što se desilo na mom izbacivanju me natjeralo da budem realna, da se nije tako izdogađalo vjerojatno bih bila pristrana. Ipak kako kažu, sve se desi s razlogom, pa tako postoji i razlog zašto ću na kraju svega biti realna i doprinijeti tome da imamo fer i poštenu borbu u finalu i da najbolji pobjedi", ističe, ali svejedno ima favorite. "U plavom timu je to Nika jer je jaka, borbena, neiskvarena, snažna, uvijek pozitivna i iskrena. Nika je u jednoj riječi car. Od crvenih mi je favorit Stevan. Kako bi se kod nas reklo, on je ljudina, iskren, snažan i za svoju ekipu je uvijek bio taj glas razuma. Staložen je, smiren i naravno neiskvaren", otkrila nam je Tena:
duda Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 (edited) Spoiler Ovo što se vidi, deluje da se plavi bore jedni protiv drugih, da li to znači da se prešlo na individualne igre ? Spoiler glupa , izvinjavam se, nisam videla da se već pisalo o tome da su individualne igre Edited May 26, 2022 by dùda
PavleV Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Svi iz plavog tima navijaju za Stevana da pobedi, pa toliko im poena doneo, pa da uzvrate. 😁 1
Recommended Posts