May 24, 20222 yr Sad ga i Nevena malo tupi sa ovim njenim objašnjenima..A Nika je sve u pravu što se naljutila.. Sent from Tapatalk
May 24, 20222 yr Jel se Sumeja nasrala na plavo pleme?Sram je bilo! Sujeta će pojesti.Zato je Nika car!Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka
May 24, 20222 yr 1 minute ago, svigirbor said: Jel se Sumeja nasrala na plavo pleme? Sram je bilo! Sujeta će pojesti. Zato je Nika car! Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka Na Tenu, očekivala je da idu sve tri
May 24, 20222 yr koi treš je ovaj šou. igre su sve slične i monotone. pazi svetlo sad na ovom rezimeu ispadanja. ahahaha
May 24, 20222 yr Ajde sad malo lažne suzice..Još joj se Nika izvinjava A jel mi se čini da je duel bio preko dana, a sad razgovor posle po noći.. Sent from Tapatalk
May 24, 20222 yr Nika gleda Sumejin krah i dalje drži onaj kanap sigurno kao da poručuje: "ja mogu ovako do sutra"
May 24, 20222 yr Posle svega kao i one zlobe sa Goranom i njegovom nominacijom, drago mi je što je Sumeja ispala.Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka
May 24, 20222 yr koi treš je ovaj šou. igre su sve slične i monotone. pazi svetlo sad na ovom rezimeu ispadanja. ahahahaKako brzo prolazi vreme u Dominikani. Čas noč, čas dan.Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka