Halvard Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 Ovo je super zabavno Nika, ne zna se da li je gora u vođenju ili gađanju Neve nije u elementu ali kraljica je ipak kraljica 1
nisam ja Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 sve su jezive. tu ubrajam i rokicu. ali nika je bacila preko dvadeset puta ono džače sigurno i ni jednu nije izbila.
Halvard Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 2 minutes ago, Michael Krueger said: Trebalo je realno da bude 7-1 koliko su plavi očajni u gađanju... Ma ćuti, dobro je i ovako, Stevan je pola sata pokušavao da nabaci prsten, da Nika i Tomislav nisu bili situacija slepac vodi slepca ko zna šta bi tu bilo.
duda Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 Spoiler Spoiler Deluje mi da je Nika osvojila lični imunitet. Jedino nju nisu prikazali 2
duda Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 U jednom momentu Stevan objašnjava Maši da kad joj kaže levo, onda to znači njeno levo. Pri tom, oni idu jedno iza drugog, tj u istom smeru 1
Valk Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 12 minutes ago, msv said: Stevica shvatio da mora pun gas da bi se pobedilo svi kao Steva bezosećajan i hladan a on se juče čuo s devojkom i odmah dopingovan, nema zezanja plavi plemenski nebitan kad imaju džokera. ali baš zanimljiv poligon, zabavno je bilo.
svigirbor Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 Niti jedan plavi muški nema ogrlicu. Znači Rokica ide u borbu sa nekim.Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka
Halvard Posted May 20, 2022 Posted May 20, 2022 Rokica će 99% biti izglasan na plemenskom. Nika, nemo' da se svađamo, pazi šta radiš.
Valk Posted May 20, 2022 Posted May 20, 2022 Ma oni će dogovoriti da Roko preda meč, kome god. Verovatno će poslati Tomislava u duel, kao, muško na muško. Btw, videla sam fotke Goranove devojke Petre. Miss sveta bukvalno.
Halvard Posted May 20, 2022 Posted May 20, 2022 I ja mislim da Roko predaje, a i bilo bi fer stvarno. 1
msv Posted May 20, 2022 Posted May 20, 2022 3 minutes ago, Valkyrie said: Ma oni će dogovoriti da Roko preda meč, kome god. Verovatno će poslati Tomislava u duel, kao, muško na muško. Btw, videla sam fotke Goranove devojke Petre. Miss sveta bukvalno. Roko će da kaže važi i predomisli se držeći loptice 1 4
Valk Posted May 20, 2022 Posted May 20, 2022 Pa bilo bi fer ali on može da kaže ili uradi bukvalno šta hoće i sve će mu oprostiti. Tena juče priča na fin način koji je mentalni nivo Rokice. Inkluzija, jbg. 1
nisam ja Posted May 20, 2022 Posted May 20, 2022 14 minutes ago, Valkyrie said: Ma oni će dogovoriti da Roko preda meč, kome god. Verovatno će poslati Tomislava u duel, kao, muško na muško. Btw, videla sam fotke Goranove devojke Petre. Miss sveta bukvalno. pics or stfu
Recommended Posts