Valk Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 26 minutes ago, Halvard said: Sumeja baca neke čini, kakva su ono gađanja protiv nje mislim da je ovde Maši hendikep što je levoruka.
msv Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Just now, Valkyrie said: mislim da je ovde Maši hendikep što je levoruka. I ja sve nešto mislim da treba da proba desnom
Valk Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 1 minute ago, msv said: I ja sve nešto mislim da treba da proba desnom ozbiljno, bumerang bi morala da okrene potpuno drugačije od dešnjaka, moraću posle da vratim ponovo da proverim kako je držala u odnosu na druge.
Michael Krueger Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Ovo je plavima Goran izgubio. Sva 3 poraza i glupa taktika gađanja...
J-♣ Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 (edited) Ovo mi bilo kao uvertira kakvo će biti finale, a vala ko to i realno zaslužuje i od crvenih i od plavih Edited May 18, 2022 by J-♣
Halvard Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Kako Stefan izvuče ovo Mada je i Goran poprilično glupo gađao ono kraju. Žao mi što Nevenin trud propade, stvarno je carica.
duda Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 meni je bilo nejasno zašto je vlada naseo na ovu glupu tehniku gađanja. zato je i izgubio pa svako bi toliko trebalo da zna da bumerang treba da leti hotizontalno
msv Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Goran kao da je namerno mašio na kraju, a u stvari je morao da promeni tehniku.
Halvard Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 9 minutes ago, Valkyrie said: mislim da je ovde Maši hendikep što je levoruka. Ona često baguje na gađanju, ali u prvoj igri protiv Nike je bila skroz solidna, onda protiv Sumeje sačuvaj bože. Nađa još gora, pokidala je na poligonu kao nikad, odlično krenula sa gađanjem i onda kad su joj ostale samo tri kantice, počela da gađa 10 m od stola Na kraju zamalo i Milicu da zezne tako, kako je samo popizdela kad je izgubila taj duel
Recommended Posts