Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena

salerokada

Recommended Posts

Posted
misteri su mnogo cuter ove godine od muskobanjastih manekenki, hocemo prvu gej romansu tongue.gif a moram da primetim da ovaj maneken-lokalac izgleda ko kvirijin mladji brat biggrin.gif
more, sunce, pesak ... idealno za romansu između marka karadže i nevena ciganovića. BTW, neven ima politički nekorektno prezime i prikladnije bi bilo da se preziva - ROManović ...
Posted

A šuška se da je bilo neke romanse u Kostarici.Navodno se pominju Aleks i Vladimirim Vuksanović ili Bekvalčeva i Šoć, ali mi znamo istinu! ;)

Posted

Simovicu ajde sta si se stis'o ;)

Posted
Simovicu ajde sta si se stis'o ;)
samo nastavite da gledate sa istim žarom cool.gif
Posted

Sudeci po profilu ucesnika ovaj topic bi mogao da merdzuje sa sabanometrijom.

Posted (edited)

::

Edited by Takanohana
Posted

a kaj, zajedno su u survivoru i mia begovic i kcer joj maja lena lopatni?helicopter parenting :(

Posted

Pa imali smo porodicu Zmijanac

Posted

nemam ti ja pojma o temi, priznajem, samo sam otvorila sajt i vidjela 2 hrvatske kokosi :D

Posted
nemam ti ja pojma o temi, priznajem, samo sam otvorila sajt i vidjela 2 hrvatske kokosi :D
A ovi crnogorci kakvi su ti oni? ;)
Posted (edited)

iskreno da ti kazem, nemam veze ko su*znam za ove dvije begovicke, nevena ciganovica i staniju dobrojevicsvi ostali su mi misterij* tj ko je, samo jedan je valjda

Edited by morgana
Posted (edited)

tu je i ona seljancura sminkerka sto lici na nekog tipusa indijanca i ovog iz sundjerbobaSponge-bob-square-pants13.jpg

Edited by Duci Simonovic
Posted (edited)

Šta treba da uradim da budem društveni hroničar? Koje se škole uče za to? Kakav blog da pišem? Kakav aparat da nabavim?

Edited by pacey defender