March 13, 201213 yr misteri su mnogo cuter ove godine od muskobanjastih manekenki, hocemo prvu gej romansu :P a moram da primetim da ovaj maneken-lokalac izgleda ko kvirijin mladji brat :D GEJ IZ HRVATSKE MUVAO ČEDINOG KOMESARA!
March 13, 201213 yr misteri su mnogo cuter ove godine od muskobanjastih manekenki, hocemo prvu gej romansu a moram da primetim da ovaj maneken-lokalac izgleda ko kvirijin mladji brat more, sunce, pesak ... idealno za romansu između marka karadže i nevena ciganovića. BTW, neven ima politički nekorektno prezime i prikladnije bi bilo da se preziva - ROManović ...
March 13, 201213 yr Author A šuška se da je bilo neke romanse u Kostarici.Navodno se pominju Aleks i Vladimirim Vuksanović ili Bekvalčeva i Šoć, ali mi znamo istinu! ;)
March 13, 201213 yr a kaj, zajedno su u survivoru i mia begovic i kcer joj maja lena lopatni?helicopter parenting :(
March 13, 201213 yr nemam ti ja pojma o temi, priznajem, samo sam otvorila sajt i vidjela 2 hrvatske kokosi :D
March 13, 201213 yr nemam ti ja pojma o temi, priznajem, samo sam otvorila sajt i vidjela 2 hrvatske kokosi :DA ovi crnogorci kakvi su ti oni? ;)
March 13, 201213 yr iskreno da ti kazem, nemam veze ko su*znam za ove dvije begovicke, nevena ciganovica i staniju dobrojevicsvi ostali su mi misterij* tj ko je, samo jedan je valjda Edited March 13, 201213 yr by morgana
March 13, 201213 yr tu je i ona seljancura sminkerka sto lici na nekog tipusa indijanca i ovog iz sundjerboba Edited March 13, 201213 yr by Duci Simonovic
March 13, 201213 yr Šta treba da uradim da budem društveni hroničar? Koje se škole uče za to? Kakav blog da pišem? Kakav aparat da nabavim? Edited March 13, 201213 yr by pacey defender