Čutura Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 misteri su mnogo cuter ove godine od muskobanjastih manekenki, hocemo prvu gej romansu :P a moram da primetim da ovaj maneken-lokalac izgleda ko kvirijin mladji brat :D GEJ IZ HRVATSKE MUVAO ČEDINOG KOMESARA!
stoka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 misteri su mnogo cuter ove godine od muskobanjastih manekenki, hocemo prvu gej romansu a moram da primetim da ovaj maneken-lokalac izgleda ko kvirijin mladji brat more, sunce, pesak ... idealno za romansu između marka karadže i nevena ciganovića. BTW, neven ima politički nekorektno prezime i prikladnije bi bilo da se preziva - ROManović ...
salerokada Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 A šuška se da je bilo neke romanse u Kostarici.Navodno se pominju Aleks i Vladimirim Vuksanović ili Bekvalčeva i Šoć, ali mi znamo istinu! ;)
kud u maglu Simoviću Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Simovicu ajde sta si se stis'o ;)samo nastavite da gledate sa istim žarom
Kayser Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Sudeci po profilu ucesnika ovaj topic bi mogao da merdzuje sa sabanometrijom.
morgana Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 a kaj, zajedno su u survivoru i mia begovic i kcer joj maja lena lopatni?helicopter parenting :(
morgana Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 nemam ti ja pojma o temi, priznajem, samo sam otvorila sajt i vidjela 2 hrvatske kokosi :D
Frank Pembleton Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 nemam ti ja pojma o temi, priznajem, samo sam otvorila sajt i vidjela 2 hrvatske kokosi :DA ovi crnogorci kakvi su ti oni? ;)
morgana Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) iskreno da ti kazem, nemam veze ko su*znam za ove dvije begovicke, nevena ciganovica i staniju dobrojevicsvi ostali su mi misterij* tj ko je, samo jedan je valjda Edited March 13, 2012 by morgana
Duci Simonovic Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) tu je i ona seljancura sminkerka sto lici na nekog tipusa indijanca i ovog iz sundjerboba Edited March 13, 2012 by Duci Simonovic
pacey defender Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) Šta treba da uradim da budem društveni hroničar? Koje se škole uče za to? Kakav blog da pišem? Kakav aparat da nabavim? Edited March 13, 2012 by pacey defender
Recommended Posts