nisam ja Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 milici je specijalnost da ubija u pojam. evo i sumeju je popela na tronožac.
Valk Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 ja tek stigla do Nađe i Nike, obe šuntavo gađaju ali više sreće za malu. Mina da se za zelenu palmu uvati....
radisa Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 Kakav stil bacanja, ovi nisu nikad probali da igraju američki footbal? Jbt, ovo je smešno, ima manje od 3 metra razdaljine i ne mogu da pogode...
nisam ja Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 maša i stevan kad smatraju čujem kao glas roditelja čarlija brauna.
Shaq Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 po reakciji mine u najai, deluje da su plavi opet napravili neku nebulozu tipa goran/nika
msv Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 8 minutes ago, J-♣ said: Sumi sluti da će gurnuti pred Minu. Ne vidi se da li je osvojila lični.
duda Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 otkud vam uopšte ideja da bi sumeja mogla biti nominovana ?
Valk Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 (edited) 8:4 je jače dranje nego ono jučerašnje. Sumeja je u kanalu ozbiljnom. danas su u crvenima bukvalno svi pobedili bar jednom. osim Mine, naravno, nuff said. Edited May 12, 2022 by Valkyrie
J-♣ Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 6 minutes ago, dùda said: otkud vam uopšte ideja da bi sumeja mogla biti nominovana ? Pa pala u bedak zbog poraza, fijasko u igrama, svesna ako plavci odaberu kriterijum po uspesima na poligonu da ne stoji dobro. Naravno nikad se ne zna. Možda se pokarambasaju u međuvremenu pa padne iznenađenje u nominaciji. Možda baš Sumi osvoji lični imunitet. možda, možda.... Nagađao sam sudeći po njenim reakcijama kad je Tena tešila.
duda Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 pa kao da plavi glasaju rezonski . nisu nikad, pa što bi sad ?
Valk Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 oplakala što je stalno bacaju pod Milicu, ispao je Goran kriv zbog toga because reasons. on kaže ali ja svaki put kad kažem da cure biraju vi kažete nama je svejedno. na to će Sumeja “pa da ali ja sam stalno s njom” (vrv da ode Gogi da Ubici skreše da više ne dira Sumi and live to tell the tale). Nika joj je odbrusila da je i ona s Mašom bila stalno dok se ova nije povredila a i da je Milica dugo bila povređena a maltene Sumejin učinak isti i šta ćemo sad?! Nika nek se spremi za duel 2
Recommended Posts