banksport Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 1 minute ago, Shaq said: i treba da nominuju nadju i da ispadne, cuti ko mutava dok je polivaju govnima, a presrecna kad se vrati da bi je opet polivali, a sve to pored super beskorisnog stevana i branka jelte.. A Mina. Pa, jebo te, ona je simbol beskorisnosti. 1
duda Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 3 minutes ago, Shaq said: i treba da nominuju nadju i da ispadne, cuti ko mutava dok je polivaju govnima, a presrecna kad se vrati da bi je opet polivali, a sve to pored super beskorisnog stevana, branka i mine jelte.. I to je vala istina.
Shaq Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 1 minute ago, banksport said: A Mina. Pa, jebo te, ona je simbol beskorisnosti. pa reko sam
Sara Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 3 minutes ago, Shaq said: i treba da nominuju nadju i da ispadne, cuti ko mutava dok je polivaju govnima, a presrecna kad se vrati da bi je opet polivali, a sve to pored super beskorisnog stevana, branka i mine jelte.. Amin za to Ali to je bukvalno jedini razlog zbog kojeg bih je ja izbacila Sve se nadam najesce ih govnima kad tad al izgleda da nece 1
duda Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 Crveno pleme je teška patologija, zato i gube. Plavi su daleeeeeko zdravija ekipa. Kod crvenih se puno loših stvari upetljalo, svega ima, od zlih osoba, do najgoreg patrijarhalnog mentaliteta, iskompleksiranih likova. Sada sve po malo isplivava. 5
duda Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 (edited) Mina, koji ološ, pa što lažeš jebote. Edited May 11, 2022 by dùda
Lezilebovich Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 3 minutes ago, dùda said: Crveno pleme je teška patologija, zato i gube. Plavi su daleeeeeko zdravija ekipa. Kod crvenih se puno loših stvari upetljalo, svega ima, od zlih osoba, do najgoreg patrijarhalnog mentaliteta, iskompleksiranih likova. Sada sve po malo isplivava. Uzela ih je Milica od pocetka pod svoje ... zato ja konstantno izdvajam stevu, jer samo njega nije dovukla pod svoje skute
Shaq Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 4 minutes ago, dùda said: Crveno pleme je teška patologija, zato i gube. Plavi su daleeeeeko zdravija ekipa. Kod crvenih se puno loših stvari upetljalo, svega ima, od zlih osoba, do najgoreg patrijarhalnog mentaliteta, iskompleksiranih likova. Sada sve po malo isplivava. videlo se to i odma, jelte.. da se samokvotujem.. On 10.4.2022. at 15:34, Shaq said: "nasi" su mi postali negledljivi odavno, ne zna se ko je veci manipulator, tako da ubrzavam kad su oni u kadru i kad pobedjuju.. long story short, navijam za plave, a glavni favoriti za prvo mesto su mi goran i nika On 16.4.2022. at 1:43, Shaq said: kao sto vec rekoh crveni su ozbiljna sekta.. satro glasaju za statisticki najsabiju kariku, iako i sam voditelj otkriva da to nije.. al i pored toga, pleme glasa se za nju, a izglasana je presrecna sto ju je pleme ukazalo tu "cast" da je posalju na pola noge od zbacivanja iz shoua.. no najjaci je mind fuck, kad nakon pobede izglasana je presrecna sto ce da se vrati u pleme koje ce je opet izglasati za najslabiju karoki, a i pleme je presrecno sto je pobedila, kako bi je opet mogli sledecom prilikom poslati na pola noge od shoua.. ako to nije skolski primer sekte, ne znam sta je
msv Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 Just now, Lezilebovich said: Uzela ih je Milica od pocetka pod svoje ... zato ja konstantno izdvajam stevu, jer samo njega nije dovukla pod svoje skute Ivona sad likuje "I hate to say I told you so" Opa, Nađa
Recommended Posts