Halvard Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 12 minutes ago, Sundance Kid said: realno je slatkis i na poligonu kad pravi grimase zbog sunca. meni lepsa od julienne moore. Meni je podjednako lepa i bez šminke. Nika i Nađa takođe. Milica mi je čak i lepša u ostrvskom izdanju nego onako doterana. 7 minutes ago, PavleV said: Mina ni u kvizu da ostvari pobedu. Nju je zeznulo što je dobijala samo ona besmislena trivia pitanja, čini mi se ništa iz opšte kulture, tu bi se možda i pokazala. Mada, solidno je lupila za ono da beba kita popije samo 4 litra mleka dnevno. Kad smo toga, ni Tomislav se nije proslavio sa onim da su 4 crvena kartona rekord na jednoj fudbalskoj utakmici.
Valk Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 beba plavog kita, koja ima šest tona na rođenju, da pije dnevno mleka kao 2-3 ljudske bebe.... treba da si ozbiljno limitiran za tu pretpostavku.
PavleV Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Biće zanimljivo kada jedna od ekipa osvoji namirnice i goste se, a ovi drugi gledaju i "gladuju".
Valk Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 To sam se baš i ja pitala, kako se jede ako žive zajedno a svako zarađuje za sebe
radisa Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 57 minutes ago, Milošica said: Kad ce da jedu gadosti? Sad... Poraženi dobiju crve i insekte za klopu, pobednici prase.... 1
Shaq Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 (edited) 2 hours ago, Halvard said: Kad smo toga, ni Tomislav se nije proslavio sa onim da su 4 crvena kartona rekord na jednoj fudbalskoj utakmici. pitanje nije bas najsrecnije™.. kada isti tim dobije 4 crvena, utakmica se prekida.. ako su crveni podeljeni posle utakmice, utakmica je vec odigrana, pa se ne moze reci da se to desilo za vreme trajanja utakmice. sve u svemu, jako glupo pitanje. Edited May 10, 2022 by Shaq 1
radisa Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Pa ni pitanje za tastaturu nije baš imalo jednoznačan odgovor https://www.computerhope.com/issues/ch001598.htm A oko prvog emaial se isto može raspravljati, mada, hajde da kažemo da je to opšte prihvaćeno na Tomilsona i 1971...
Shaq Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 kao sto rekoh gledam dijagonalno, pola pitanja ispratio pola ubrzao, nisam uvatio pitanje oko tastature..
Facundo Orellana Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Nije im bio tačan odgovor za količinu slatke vode na Zemlji-3%. Iznosi 2,5%. Još gori im je bio tačnan odgovor da stanovništvo Azije i Afrike čini 90% svetske populacije. Oko 5,9 milijardi od 7,9 milijardi još uvek nije 90%, već blizu 75%.
Valk Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 (edited) Water covers about 71% of the earth's surface. 97% of the earth's water is found in the oceans (too salty for drinking, growing crops, and most industrial uses except cooling). ... Water Facts - Worldwide Water Supply. Pored onog za kontinente, netačno je i za sisare i skakanje. Onako iz glave, pored slona ne mogu da skaču ni nilski konj ni lenjivac. Verovatno ih ima još. Edited May 10, 2022 by Valkyrie
svigirbor Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Nadjaaaa....Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka
Sara Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Stevan briljira kao i obicno😂 Roko takodje😂😂 Nadja odlicna, sporija ali smirena. Bas dobra. Najgori moguci poligon, uzas bozji, ja bih folirala bolest da izbegnem ovo valjanje kroz mulj 1
Recommended Posts