svigirbor Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Nadjaaaa....Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka
J-♣ Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Mislim da Nađa neće promeniti to što joj Branko, Stevan i Mina misle. tek će da je nominuju, zavist je zlo
svigirbor Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Nađa za ova dva dana donela više poena crvenom timu nego Steva i Mina zajedno od početka survajvera.Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka 2
Sara Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 He he... Nije da nisu zasluzni Imam utisak da crveni kuvaju kad Boki ili plavi hvale Nadju
Halvard Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 (edited) Nađa Jedino mi je zbog nje drago što su crveni pobedili jer kakvi su ovi kreteni, uopšte me ne bi čudilo da je opet nominuju. Ali žao mi Nevene bre Imam utisak da i ona polako puca pod pritiskom i očekivanjima, kao što se dogodilo Niki koja već dugo nije Wonder Woman. I tačno imam utisak da će nju sutra nominovati. Verujem da Ivana svakako ispada, ali činjenica da će Kolekcionarka mačjih lobanja i Kvazi Feministkinja koje su napravile najveće sranje sad proći bez posledica je Edited May 5, 2022 by Halvard
Recommended Posts