Sara Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 postoji mogucnost klana Mina, Vlajko, Branko i Nadja
Valk Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Branko, Vlada, Mina i Nađa - dogovorili se. najava koja baca svetlosti reflektora na Spoiler jebenu “ljubavnu” priču one dve pokretne grisine
Halvard Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Ivana izgleda kao lik iz Flinstonesa. Simpa cura, drago mi je da je ostala. 2
duda Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 2 minutes ago, Sara said: postoji mogucnost klana Mina, Vlajko, Branko i Nadja Moguće. Ako je tako, još ćemo se nagledati nelogičnosti u plemenu. Doduše, ne znam šta će proizvesti najavljeno spajanje plemena.
mire Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 16 minutes ago, Milošica said: Cao Jovana ćao jovana
Valk Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 (edited) @dùda najpre će svi povređeni dobiti eviction note s ostrva. dakle bye Maša i Roko. onda ćemo videti da li će se klanovanje sprovesti po nacionalnoj ili Sumejjinoj liniji. Ili će se jake karike stegnuti, npr Goran i Milica. kad se spoje mislim da ću navijati za Rubija kao underdoga. Edited April 29, 2022 by Valkyrie 1 1
Sara Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Duda@ Verovatno se ceka minimalan br ucesnika, npr 10, sto ovim tempom moze da potraje. 1
radisa Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 6 minutes ago, Sara said: Duda@ Verovatno se ceka minimalan br ucesnika, npr 10, sto ovim tempom moze da potraje. Moguće da će izbaciti sve povređene, ostaje ih samo 12....
PavleV Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Sad pročitah da će Boki Perić provesti tri meseca u Dominikanskoj Republici, a pošto emitovanje kasni trenutno dvadesetak dana, potrajaće ovo duže nego što sam očekivao, verovatno i u junu.
Sara Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Od trenutka spajanja svako se bori samo za sebe i eventualno za svoj klan
Halvard Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Vladimira će 'ladno naterati da se smuva s Minom ne bi li se napravio show 1
Valk Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Da se osvrnem na statistiku koju je Boki izneo večeras, po kojoj je Vladimir bolji od Stefana a Nevena od Nike, čisto da naglasim koliko to ne može biti reper niti merilo. Vladimir je dosta pobeda imao protiv Viktora koji je bio najslabiji muški plavi takmičar, dok je Stefan redovno išao na Rubija ili Kristijana. Nevena je, opet, igrala mnogo više protiv Jovane a Nika protiv Maše. Stefan je daleko kompletniji takmičar od Vladimira, i do večeras je svakako važio za neprikosnovenog lidera crvenih. Mislim da je produkcija namerno uvela ovo u priču kako bi se zakuvalo malo između njih, a to što je svaki od njih imao plemensku “devojku” na tapetu večeras i jedan ostao bez svoje.... Zanima me kako će se tu odvijati dalje.
Halvard Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 (edited) Dok u našoj najavi imamo nepostojeću romansu , u hrvatskoj je to Tomislav koji se izgleda izlanuo pred plemenom da je oformio klan sa Goranom i Ivanom. Mada im taj klan svakako slabo znači bez Nike, a nisam siguran da je ona još spremna da izabere stranu. Jovana je anti-Nađa, jedna samu sebe ubedila da je najslabija karika, druga umislila da je nekakav faktor. Devojka je čist prosek u najboljem slučaju, naravno, i kao takva više doprinosi plemenu od Mine i Branka, ali brate mili, onakva drama nakon nominacije... Kakve su nepravde učinjene Kristianu i Goranu pa su oni to mnogo dostojanstvenije podneli. Nije mi drago što je ispala, ali nakon svega, meh. Ona Milicina je podrška je bila čudna, lujka planira nešto 100%. Bojan je beskrajno iritantan onim grilovanjem Ivane da je pogrešila što nije iskoristila dupli glas kad to očigledno ne bi ništa promenilo. Možda ne bi bilo loše da malo obnovi gradivo matematike za prvi osnovne. Edited April 30, 2022 by Halvard 1
Valk Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 Ništa se Tomislav nije izlanuo, on samo ne krije ništa već priča veoma otvoreno i kvalitetno je zlopamtilo što ga samo još više uzdiže na mojoj lestvici. Dva nova fav klipa: kako ispaljuje Sumejju za high 5 nakon što je pobedio u onom blatu. 2 1
Halvard Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 Ivona se priključila na Twitteru, favorit joj je Nika. E sad nisam siguran koliki je to plus za Niku
Recommended Posts