Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena

salerokada

Recommended Posts

Posted

Stefan i Vladimir suvereno, njih dvojica su mi u skoro svakom dvoboju favoriti 

Izuzetak su igre snage gde je Vlajko tropa

Nadja ima potencijala, zato me i nervira sto  samu sebe zakopava

Posted

Nađa je sitna i dinamitna, ali mentalno je slaba, to je baš ukopava.

Posted

Twiter bio u pravu... :D

Posted

Onaj tviter pre 10 sati bio skroz u pravu. :dry:

Što jes jes, igra kao stvorena za karatiskinju.... ili balerinu.

Posted

Baš sam pomislila da će sad Tena biti nominovana, kad Goran odmah -Tena

Posted

Šta se ovde dogodilo ?

Gde su Ivanina dva glasa ?

Jer su i Tomislav i Goran glasali za Tenu.

Posted

Bah, umalo da bude zanimljivo, ali znao sam da Nika neće glasati za Tenu. Ivana nije htela da iskoristi svoj dupli glas? 

Posted

Crveni ako izgube igru za plemenski, glasanju za muškarca.

Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka

Posted
1 minute ago, dùda said:

Šta se ovde dogodilo ?

Gde su Ivanina dva glasa ?

Jer su i Tomislav i Goran glasali za Tenu.

Bojan ju je pitao da li se kaje što nije iskoristila svoju prednost, ona je rekla da jednostavno nije bila u stanju da to uradi, tako da pretpostavljam da je odustala od duplog glasa, Mada svejedno se ne bi ništa promenilo. 

• Hvala 1
Posted

Stvarno je šteta što Ivana nije uspela da osvoji lični imunitet, a bila je tako blizu. Baš me zanima kako bi Sumeja glasala :fantom:

Posted

Sumeja ima indikativno prezime, sama reč kaže "šejtan". 😁

Posted
1 hour ago, Halvard said:

Stvarno je šteta što Ivana nije uspela da osvoji lični imunitet, a bila je tako blizu. Baš me zanima kako bi Sumeja glasala :fantom:

Sumeja se u lice smejala i svojim saborkinjama, s tim što mora da se napravi tona mimova sa Teninom facom kad je čula pravila glasanja. 

Propitivanja crvenih o romansama i Minino prenemaganje - krindž. Žao mi samo što Jovi nije imala petlju da se pozove na genetiku i spomene egzogamiju uz značajne poglede ka Tomi :happy: 

Sam poligon je bio dobar, i bez Maše i Milice se uspelo do pobede, da nije one jebene Nevene bilo bi još lakše. Koliki mi je ta devojka majndfak, ne verujem šta se sve spakovalo u tako malo telo. Sutra ne verujem da ćemo imati sreće mada

Spoiler

Vraća se Milica

• +1 2
Posted

Ako bi večeras plavi opet izgubili, tek bi onda počeo pravi zaplet. Da li bi pored Tene, možda i Nika bila ugrožena, da li bi Ivana iskoristila dupli glas ili opet ne?

Posted (edited)
9 hours ago, Valkyrie said:

... mora da se napravi tona mimova sa Teninom facom kad je čula pravila glasanja. 

Hide contents

i meni je ovo bilo prejako. kako je "obesila nos", sto bi rekli u mojim krajevima. tena i sumeja, prave zloce. nadam se da ce ispasti uskoro...

iz plavog tima nika i goran najposteniji takmicari, rubinjoni ok, kao i nevena u igrama, samo sto je ona pokazala da je sklona povodljivosti kad se glasalo za gorana.

u nasem timu ne znam koga bih izdvojio, mozda stefan koji dominira u takmicenjima, kao i masa.

Edited by Sundance Kid
Posted

Rubi je manje prefrigan od Gorana, što ne navodim kao negativnu osobinu potonjeg.

Al dobar je, pita sestru ima li kakvih bračnih ponuda a ono pola Balkana seče vene na njega (i ja se nosim mišlju da počnem :lolol:

• Haha 2