April 25, 20222 yr 6 minutes ago, Milošica said: Ja mislim da je ona desnoruka. Ma levoruka je. Sve do sada je gađala levom rukom.
April 25, 20222 yr isforsirali mašu, a ona se svaki put pogubila. ovo na kraju kako je zabola glavom... dobro je prošla.
April 25, 20222 yr Maša dominira samo ako treba da radi trbušnjake. Nađa je bila bolji izbor od nje Branko je bio dobar ali ga je Maša ukopala
April 25, 20222 yr Jbg, imali su raspoloženi par taman Jovana da prođe poligon jer joj to ide, a Stevan da gađa, jer se pokazaao 2/2
April 25, 20222 yr 9 minutes ago, dùda said: Zamerio joj vlada da je opet pogledala u protivnicu Neverovatno
April 25, 20222 yr Just now, J-♣ said: Jbg, imali su raspoloženi par taman Jovana da prođe poligon jer joj to ide, a Stevan da gađa, jer se pokazaao 2/2 I Branko i Stevan su ovaj put bili dobri u gađanju, Maša je bila loš izbor
April 25, 20222 yr 5 minutes ago, msv said: Ivana kupila dupli glas, nikome ne sme da kaže Ne znam baš da je neka korist od toga. Bolje bi joj bilo da je nešto pojela
April 25, 20222 yr Sumi ne plače za Viktorom, nego što zna da je sledeća. Goran, Tomislav, Nika i Ivana ako postignu dogovor, mogu da ih izbacuju redom. Kod crvenih ništa novo, Mina će da ostane do Sudnjeg dana. 😁